6. 6. 2016

Caudalie Divine vam je na voljo 15% ugodneje. poteklo

Caudalie Divine vam je na voljo 15% ugodneje. - Slika 1

Divine olje - Telo, obraz, lasje
Večnamensko suho olje vlaži, hrani in polepša kožo ter lase. 96% naravnih sestavin. Glavne aktivne sestavine: 4 izjemna rastlinska olja (arganovo, grozdno, hibiskusovo in sezamovo), karite maslo & polifenoli iz grozdja.

Divine piling
Dišeči piling nežno odstranjuje mrtve celice, za svilnato in nežno odišavljeno kožo. Dvakrat tedensko nanesite na mokro kožo, nato sperite. 97% naravnih sestavin. Glavne aktivne sestavine: rjavi sladkor & argan, grozdje, hibiskus in sezamovo olje.

Divine parfum - Vrtnica, vanilija, cedra
Parfum z edinstvenim cvetličnim vonjem in notami lesa, ki pusti kožo z nežnim vonjem poletja.

Caudalie Divine - Tonirana emulzija
Obarvani losjon za telo nudi takojšen in naraven učinek porjavelosti. Karamelne barve in z lesketajočimi delci, je idealen za vsak tip polti, tudi za zagorelo kožo. Nanesite na čisto kožo in pustite nekaj minut, da se posuši. Z vodo in milom se popolnoma spere. 93% naravnih sestavin. Glavne aktivne sestavine: grozdno olje, izvleček cikorije in rožičev & svetleči delci.

Caudalie Teint Divin - Samoporjavitvena krema za obraz
Caudalie Teint Divin samoporjavitvena krema za obraz je intenzivna hidratantna krema za obraz, s katero postopno porjavite brez izpostavljanja na soncu.

Caudalie Soleil Divin - Anti-age zaščitna nega obraza - ZF 50
Caudalie Soleil Divin anti-age nega obraza ZF 50 je krema za obraz za celovito zaščito pred soncem brez parabenov.

Caudalie Teint Divin - Tonirana vlažilna krema - temna
Caudalie Teint Divin tonirana vlažilna krema za temno polt z vlažilnimi in antioksidativnimi učinkovinami je namenjena vsem, ki želijo poenotiti ten kože na obrazu.

Caudalie Teint Divin - Tonirana vlažilna krema - svetla
Caudalie Teint Divin tonirana vlažilna krema za svetlo polt z vlažilnimi in antioksidativnimi sestavinami je namenjena vsem, ki želijo poenotiti ten kože na obrazu.

Caudalie Teint Divin - Mineralni bronz puder
Caudalie Teint Divin mineral bronzing puder za zagorel videz in sijočo polt v posodici z ogledalom je namenjen vsakemu tipu kože, odtenek pudra pa je prilagojen vsakemu letnemu času.

Caudalie Soleil Divin - Anti-age zaščitna nega obraza - ZF 30
Caudalie Soleil Divin anti-age nega obraza ZF 30 je krema za obraz za celovito zaščito pred soncem brez parabenov.

Izdelki Caudalie Divine so vam na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 20.6. do 20.7.2016

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.