20. 1. 2016

Lekobeba, skrbna nega za vaše malčke, sedaj 15% ugodneje! poteklo

Lekobeba, skrbna nega za vaše malčke, sedaj 15% ugodneje! - Slika 1

Za vsakdanjo nego otroške kože telesa in obraza Lekobeba KREMA. Obogatena z ognjičem, kamilico in dekspantenolom spodbuja njeno obnavljanje, jo mehča in deluje blago antiseptično. 

Lekobeba KREMA ZA RITKO varuje pred razvojem draženja, rdečice in izpuščajev pod plenicami. Nega predelov okrog spolovila in anusa, v predelu gub, pod pazduho, koleni, komolci in pod prsmi.  Nega suhih mest obraza in telesa, razpokanih ustnic, prsnih bradavic in kože med prsti na rokah in nogah. Mazilo z dodanim cinkovim oksidom in tinkturo benzoje kožo pohladi in daje občutek ugodja ter deluje blago antiseptično. Dobrodošlo za nego kože nagnjeno k vnetjem po britju ali depilaciji. 

Vsakdanja zaščita pred razvojem draženja kože zaradi mokrih plenic ali alergij na material v plenicah in vložkih Lekobeba HLADILNO MAZILO z olivnim oljem, vodo in glicerolom. Ob nanosu pohladi ter mehča suho in hrapavo kožo. Lekobeba MANDLJEVO OLJE za čiščenje in nego suhih mest telesa, za nego temenc in proti razpokanim ustnicam, za nego prsnih bradavic ob dojenju. Lekobeba PUDER vpija vlago na koži, z blagim antiseptičnim delovanjem dobrodošel za stopala, nagnjene k potenju.

V mesecu februarju so vam izdelki Lekobeba na voljo 15% ugodneje.

Akcija traja od 1.2. do 29.2.2016

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

 

Akcija je potekla.