Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
26. 12. 2016

Merilniki krvnega tlaka Tensoval so vam na voljo 15% ugodneje! poteklo

Merilniki krvnega tlaka Tensoval so vam na voljo 15% ugodneje! - Slika 1

Zakaj je zanesljivo merjenje krvnega tlaka tako pomembno? Ste vedeli, da ima skoraj vsak drugi odrasel človek na svetu previsok krvni tlak?

To predstavlja veliko nevarnost za zdravje, če visokega krvnega tlaka ustrezno ne zdravimo oziroma nadzorujemo. Srčni napadi, kapi in hude okvare organov imajo lahko nevarne dolgoročne posledice. Poleg zdravega življenjskega sloga in zdravniške terapije je redno merjenje krvnega tlaka najpomembnejši dejavnik v boju zoper previsok krvni tlak: Poleg meritev krvnega tlaka, ki jih opravi zdravnik, bi si morale osebe, ki trpijo zaradi povečanega krvnega tlaka, tlak meriti tudi doma. Če je le mogoče, vsak dan.

Natančni in zanesljivi merilci Tensoval, nemškega podjetja HARTMANN, nudijo odlične pogoje za zanesljiv nadzor krvnega tlaka doma ali kadar ste na poti. 

Kaj je treba upoštevati,če imate visok krvni tlak? 10 dragocenih nasvetov:

  • Redno merite krvni tlak.
  • Poskrbite za redno telesno vadbo.
  • Ohranjajte normalno težo.
  • Kuhajte z manj soli.
  • Poskrbite za zdravo in uravnoteženo prehrano (nesladkani sadni sokovi, surova zelenjava, polnozrnati izdelki, ribe, mleko Uporaba repičnega in oljčnega olja (namesto masla).
  • Prenehajte kaditi.
  • Omejite uživanje alkohola.
  • Poskrbite za dovolj odmorov in sprostitev.
  • Sledite priporočilom svojega zdravnika.

Akcija traja od 15.11. do 2.1.2016.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.

Komentarji Disqus