25. 5. 2017

Zaščitite se pred soncem z Avene, v juniju 20% ugodneje! poteklo

Zaščitite se pred soncem z Avene, v juniju 20% ugodneje! - Slika 1

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo za zaščito pred soncem Avene.

Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana kombinacija kemijskega, organskega in mineralnega zaščitnega faktorja). Posredno zaščito pa zagotavlja pre-tokoferil, prekurzor vitamina E, antioksidant, ki z vezanjem prostih radikalov dodatno ščiti celice pred negativnimi učinki sončnih žarkov. Obnovi kožo po izpostavljanju UV žarkom in krepi naravno bariero kože.

Ta linija izdelkov je fotostabilna in vodoodporna ter nudi dolgotrajno zaščito pred celotnim spektrom UV žarkov, kratkih in dolgih UVA in UVB žarkov. Izdelki iz te linije imajo oznako kategorije zelo vodoodporen kar zagotavlja daljše zadrževanje na koži, navkljub kopanju in znojenju (zelo vodoodporni izdelki za zaščito pred soncem Avène po dveh kopanjih ostanejo na koži 95%, po štirih kopanjih pa 90%). Prednost Avène izdelkov za zaščito pred soncem je v recepturi, t.j. v razmerju med neposrednimi zaščitnimi faktorji in posredno zaščito oziroma antioksidanti.

Akcija traja od 1.6. do 30.6.2017

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.