Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
izbor

A-Derma Exomega mleko - 400 ml

A-Derma Exomega mleko je izdelek za nego lažjih in difuznih oblik atopične suhosti kože. Vsakodnevna nega za atopično in izrazito suho kožo dojenčkov, otrok in odraslih.
Več...
Pakiranje 400 ml
24,42 €

Rhealba oves, ki ga vsebujejo vsi A-Derma izdelki, je bil med več kot 80 vrstami izbran zaradi svojih proti-dražilnih in pomirjajočih lastnosti ter kultiviran na kontroliran način. Dolgoletne izkušnje z vzgajanem Rhealba ovsa in več kot 20-letna praksa raziskovanja so nas privedle do odkritja posebnih in do sedaj še neodkritih lastnosti poganjkov Rhealba ovsa, ki poženejo v prvem stadiju polne rasti: maksimalna koncentracija specifičnih sestavin, izredna učinkovitost in zelo dobro prenašanje. Exomega izdelki nove generacije vsebujejo tudi dve originalni sestavini: ekstrakt poganjkov Rhealba ovsa in Filaxerin. A-Derma Exomega mleko nove generacije je namenjeno pacientom z atopično in zelo suho kožo; za dojenčke, otroke in odrasle. Zmanjšuje suhost kože, pomirja draženje, obnavlja naravno zaščito kože in ščiti kožo pred delovanjem negativnih zunanjih vplivov. Za nego obraza in telesa.

Sestava:
Ekstrakt poganjkov Rhealba ovsa, omega 6 maščobne kisline, 10 - hidroksi-decenionska kislina (svetlinovo olje) , vitamin B3 (nikotinamid). Brez dišav, brez parabenov hipoalergen.

Indikacije:
Atopijski dermatitis, zelo suha koža

Kontraindikacije, stranski učinki, interakcije:
Niso poznane. Samo za zunanjo uporabo. Hraniti pri sobni temperaturi, izven dosega otrok. V primeru pojava alergije prekiniti z uporabo in se posvetovati z zdravnikom.

Način uporabe:
Exomega mleko se ne nanaša direktno na kožo, temveč se predhodno podrgne med dlanmi, da se na ta način ogreje in olajša mazanje. Šele nato se kremo nanese na kožo. Delovanje je boljše, če se izdelek nanaša z blagim masiranjem. Nanesti 2 krat dnevno na prizadeta področja kože na obrazu in telesu.

Doziranje:
2- krat dnevno

Sestavine (INCI):
WATER (AQUA), PETROLATUM, SORBITAN STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) (BUTY ROSPERMUM PARKII BUTTER), GLYCERIN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE BEHENYL ALCOHOL OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL), ALUMINIUM STRACH OCTENYLSUCCINATE NIACINAMIDE, 10-HYDROXYDECENOIC ACID, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT)*, BENZOIC ACID, BHT, CARBOMER, CHLORPHENESIN, MALTODEXTRIN, PHENOXYETHANOL SUCROSE COCOATE, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHEROL TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM, *AVOINE RHEALBA ISSUE DE L'AGRICULTURE BIOLOGIQUE/RHEALBA OAT FROM ORGANIC AGRICULTURE

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Poleg površinskih poškodb kože nezaščitena izpostavljenost UV-sevanju povzroči tudi nevidne poškodbe DNK v jedru vsake kožne celice. DNK-kode tvorijo vse gradnike (beljakovine), ki sestavljajo človeško telo, in že najmanjša sprememba te kode lahko povzroči ...