Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
akcija

A-Derma Primalba nappy change, krema

- rok uporabe 01/2017 -

Primalba Nappy change krema zaradi edinstvene kombinacije poganjkov ovsa Rhealba ter cinkovega oksida in bakrovega sulfata deluje hitro že pri prvi pordelosti dojenčkove in otrokove ritke.
Več...
Pakiranje 100 ml
Redna cena 9,48 €
4,74 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: zadnjica
Simptom: rdečica, vnetje, draženje
Zdravje: otroci, dojenčki, oskrba

Poganjki ovsa Rhealba kožo pomirjajo. Kompleks cinkovega oksida in bakrovega sulfata kožo ščiti in pomirja. Odlična prekrivnost kreme preprečuje, da bi otroška koža prišla v stik s povzročitelji vnetja (plenice, urin, blato). Mazanje in odstranjevanje sta preprosta, koža vašega otroka pa diha. Ob upoštevanju Listine o dermopediatrični varnosti A-DERMA smo si prizadevali, da bi ranljiva koža otrok in dojenčkov dobila največ, kar lahko ponudijo naše raziskave in sestavine.

Sestava
oves Rhealba , komplks cinkovega oksida in bakrovega sulfata

Delovanje
Pri vsaki menjavi plenic nanesite debelo plast kreme za previjanje PRIMALBA, dokler pordelost ne izgine. Preventivno jo lahko uporabljate vsak dan.

Indikacije
Vsakodnevna nega in zaščita pleničnega področja. Preventiva pred pleničnim dermatitisom.

Kontraindikacije, stranski učinki, interakcije
Niso poznane

Način uporabe
Pri vsaki menjavi plenic nanesite debelo plast kreme za previjanje PRIMALBA, dokler pordelost ne izgine. Preventivno jo lahko uporabljate vsak dan.

Doziranje
Po potrebi

Sestavine (INCI):
water, zinc oxide, glycerin, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate, olea europaea fruit oil, hydroxyethylcellulose, magnesium aluminium silicate, avena sativa leaf/stem extract, citric acid, copper sulfate, maltodextrin, peg-100 stearate, phenoxyethanol, tocopheryl acetate 

Brez parabenov, alkohola in parfumov. Testiran pod pediatričnim nadzorom.

Eucerin vam v mesecu januarju podarja 20% popust na vse izdelke!

Eucerin vam v mesecu januarju podarja 20% popust na vse izdelke!

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. Njeni izdelki ohranjajo in obnavljajo zdravje kože in vam podarijo zaupanje, da je vaša koža zdrava in sijoča. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega ...