Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej

Accu-Chek Aviva mmol/L, merilnik sladkorja v krvi

- rok uporabe 10/2017 -

Brez kodiranja in brez posebnih nastavitev pred prvo uporabo je merilnik pripravljen za merjenje že takoj po nakupu.
Več...
Pakiranje 1 komplet
15,64 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: merilec
Mesto uporabe: kri, ožilje
Zdravje: diabetes, diagnostika

Medicinski pripomoček

Privlačen novi dizajn za diskretno in enostavno merjenje. Brez kodiranja in brez posebnih nastavitev pred prvo uporabo je merilnik pripravljen za merjenje že takoj po nakupu.

Enostaven. Velik in jasen prikazovalnik ter testni lističi, s katerimi je rokovanje zelo preprosto, sta le dve prednosti, s katerima sistem Accu-Chek Aviva zagotavlja zanesljivo in enostavno merjenje brez kodiranja.

Točen. Novi sistem Accu-Chek Aviva ponuja več, kot zahtevajo mednarodni standardi glede točnosti. Zato lahko povsem zaupamo brezhibnemu merjenju, ki daje zanesljive rezultate.

Vreden zaupanja. Accu-Chek vedno ponudi le visokokakovostne izdelke, na katere je ponosen že več kot 40 let. Sistem Accu-Chek Aviva pa je naš najbolj priljubljeni sistem v Sloveniji. 

Accu-Chek Aviva komplet vsebuje merilnik, škatlico z 10 testnimi lističi, torbico za merilnik, lancetnik in 6 lancet.

Lastnosti:
Dizajn, prijazen za uporabnika. Novi privlačni dizajn z velikim in jasnim prikazovalnikom ter testni lističi, s katerimi je rokovanje zelo preprosto, sta le dve prednosti, s katerima sistem Accu-Chek Aviva ponuja priročno in diskretno merjenje ravni glukoze v krvi.

Majhen krvni vzorec. Testni lističi Accu-Chek Aviva hitro vpijejo krvni vzorec, za verodostojne rezultate pa je dovolj že 0,6-μl kapljica krvi.

Brez kodiranja. Accu-Chek Aviva že dolgo ne potrebuje več kodnega čipa, zato je merjenje s tem sistemom hitrejše in enostavnejše.

Brez posebnih nastavitev pred prvo uporabo. Brez potrebnih začetnih nastavitev in brez kodiranja je merilnik pripravljen za uporabo že takoj po nakupu.

Opomniki za merjenje pred obrokom in po njem. Uporabnik lahko nastavi največ 4 opomnike, ki ob različnih urah čez dan spomnijo na merjenje.

Dodatna baterija. V merilniku je še manjša baterija, s katero se do 72 ur ohranijo nastavitev ure in podatki v spominu, če v merilniku ni glavne baterije ali če se le-ta izprazni.

Vsem sistemom Accu-Chek Aviva smo priložili sprožilno napravo Accu-Chek FastClix.

Sprožilna naprava Accu-Chek FastClix za odvzem krvnega vzorca iz prsta:

 • Priročna. V bobenčku je 6 lancet, tako da je menjava lancet preprosta in udobna.
 • Neboleča. Hiter vbod in še hitrejši umik igle. Vodeno gibanje lancete prepreči nepotrebne tresljaje igle in poškodbe tkiva.
 • Higienična in varna. Uporabljeni bobenčki se ne morejo ponovno vstaviti in so enostavno prepoznavni. Sterilne kapice lancet se po uporabi samodejno odstranijo.
 • Le en klik, da se napne in sproži
 • Preprosta menjava lancet

Sprožilna naprava Accu-Chek FastClix je namenjena za samokontrolo ravni glukoze v krvi pri le eni osebi. Ne sme se uporabljati za zbiranje krvnih vzorcev pri več osebah, zaradi tveganja navzkrižne okužbe.

Tehnični podatki:

 • Prikazovalnik: LCD
 • Samodejna izključitev: po 2 minutah z vstavljenim testnim lističem ali brez njega in če se ne pritisne nobena tipka
 • samodejna vključitev z vstavitvijo testnega lističa
 • samodejna izključitev 90 sekund po merjenju, če se testni listič ne odstrani iz merilnika
 • samodejna izključitev 5 sekund po tem, ko se iz merilnika vzame testni listič
 • samodejna izključitev po 2 minutah neuporabe merilnika
 • Velikost krvnega vzorca: 0,6 μl
 • Napajanje: ena 3-voltna litijeva baterija (tip CR2032)
 • Doba uporabnosti baterije: približno 1000 meritev (1 leto s 3 merjenji na dan)
 • Čas merjenja: približno 5 sekund
 • Temperatura delovanja sistema: med 8 in 44 °C
 • Temperatura shranjevanja merilnika: med –25 in +70 °C
 • Spomin: največ 500 rezultatov merjenja in 20 rezultatov preverjanja delovanja
 • Mere: 94 x 52 x 21 mm
 • Masa: 59 g z baterijo
 • Zasnova: ročna uporaba
 • Prenos podatkov: infrardeča povezava (IR)
 • Princip merjenja: elektrokemijski
 • Povprečja merjenja: 7-, 14-, 30- in 90-dnevno
 • Varnostne karakteristike: opozorilo na hipoglikemijo (hipo), 4 nastavljivi opomniki za merjenje, opomniki za merjenje pred obrokom in po njem, splošna oznaka, oznaćevanje posebnih dogodkov.

Uporaba:
Merilnik Accu-Chek Aviva je enostaven za uporabo. Pred prvo uporabo ga ni treba posebej nastavljati in kodirati, saj je za uporabo pripravljen že takoj ob nakupu. Uporabnik si raven glukoze v krvi z njim meri preprosto in hitro.

Umijte in osušite si roke.

V merilnik vstavite testni listič. Na prikazovalniku začneta utripati znak testnega lističa in znak kapljice.

S sprožilno napravo Accu-Chek FastClix pridobite kapljo krvi, kot je zapisano v navodilu za uporabo merilnika, v poglavju o sprožilni napravi. S kapljico krvi se dotaknite sprednjega dela rumenega okenca na testnem lističu – krvi ne nanašajte na vrh testnega lističa ali rumenega okenca. Utripajoči znak peščene ure pomeni, da je na testnem lističu dovolj krvi. Na prikazovalniku se izpiše rezultat merjenja.

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Poleg površinskih poškodb kože nezaščitena izpostavljenost UV-sevanju povzroči tudi nevidne poškodbe DNK v jedru vsake kožne celice. DNK-kode tvorijo vse gradnike (beljakovine), ki sestavljajo človeško telo, in že najmanjša sprememba te kode lahko povzroči ...