akcija

Artskin UNDO krema

+ UNDO čistilna pena brezplačno!

Krema UNDO s svojim kompleksom zavira razpadanje kolagenske strukture, spodbuja nastanek novih kolagenskih vlaken ter izboljša občutljivo kolagensko mrežo.
Več...
Pakiranje 50 ml + 150 ml
Redna cena 50,45 €
40,55 €
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz
Simptom: gube, izrazne gube, suha koža
Vsebnost: antioksidanti
Zdravje: vlaženje, starost

UNDO krema je razvita s strani zdravnika, specialista kardiovaskularne medicine, ki je svoje delo posvetil raziskavam kardiovaskularnega staranja. Tekom svojega dolgoletnega raziskovalnega dela je odkril enkratno povezavo med strukturo arterij in povrhnjico kože. Spoznal je, da je poleg načina, kako pozdraviti nekatere kardiovaskularne bolezni, našel tudi način, kako se lahko razveljevijo (undo) leta tudi na naši koži.

UNDO kompleks je patentiran na svetovnem nivoju, ki učinkovito onemogoča delovanje angiotenzina II in učinkovito upočasnjuje vse tri procese aktivacije metaloproteaz. Ponuja trojni učinek na kolagensko strukturo v dermisu:
1. zavira razpadanje kolagenske strukture,
2. spodbuja nastanek novih kolagenskih vlaken
3. ter izboljša občutljivo kolagensko mrežo.

UNDO krema poleg Undo kompleksa vsebuje tudi močne antioksidante in tako posledično zmanjšuje tudi učinek prostih radikalov na koži. Svoje učinke pokaže že zelo hitro (že po dveh tednih). Ti odlični učinki se z uporabo kreme postopoma seštevajo.

UNDO krema se hitro vpije v kožo, koža je že po 10 do 15 minutah primerno navlažena in kot takšna dovoljuje sočasno uporabo drugih krem, če so le-te potrebne.

UNDO krema je primerna za ženske in moške po 25. letu starosti.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Bodite pripravljeni na sončne dneve!

Bodite pripravljeni na sončne dneve!

Vsak dan smo bližje pričetku poletja in visokih temperatur, pravtako pa je vsak dan višje tudi sonce, ki predstavlja vedno večjo nevarnost za nezaščiteno in izpostavljeno kožo. Za ustrezno zaščito lahko poskrbite že danes. Do 30.4.2015 so vam izdelki Eucerin Sun izdelki na ...