Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
akcija

Artskin UNDO krema

+ UNDO čistilna pena brezplačno! - rok uporabe 5/2016 -

UNDO negovalna krema z UNDO kompleksom učinkovito upočasnjuje proces staranja kože.
Več...
Pakiranje 50 ml + 150 ml
Redna cena 50,45 €
40,55 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz
Simptom: gube, izrazne gube, suha koža
Zdravje: vlaženje, starost

UNDO negovalna krema je razvita s strani zdravnika, specialista kardiovaskularne medicine, ki je svoje delo posvetil raziskavam kardiovaskularnega staranja.

UNDO negovalna krema poleg Undo kompleksa vsebuje tudi antioksidante in tako posledično zmanjšuje tudi učinek prostih radikalov na koži. Svoje učinke pokaže že zelo hitro (že po dveh tednih). Ti odlični učinki se z uporabo kreme postopoma seštevajo.

UNDO negovalna krema se hitro vpije v kožo, koža je že po 10 do 15 minutah primerno navlažena in kot takšna dovoljuje sočasno uporabo drugih krem, če so le-te potrebne. UNDO negovalna krema je primerna za ženske in moške po 25. letu starosti.

Navodilo za uporabo:
Nanesite kremo zjutraj in zvečer na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja. Preprečite stik z očmi.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Izdelek ni primeren za ljudi, ki so preobčutljivi na katero od njegovih sestavin. Hranite zunaj dosega otrok. Ne uporabljajte, če ste noseči, menite, da bi lahko bili noseči ali dojite.

Undo - čistilna pena

Čistilna pena UNDO je unikatna formula, ki nežno očisti kožo in odstrani ličila. Deluje proti znakom staranja kože in je odlična za domačo in profesionalno uporabo.

Čistilna pena UNDO je primerna za vsakodnevno čiščenje obraza, saj kožo razmasti, jo globinsko očisti in odstrani vsa ličila.  Nežna formula vsebuje aktivne sestavine, ki kožo pomirjajo in vlažijo ter hkrati pripomorejo k zaviranju znakov staranja.

Aktivni učinkovini čistilne pene sta niacin (vitamin B3) in matični mleček. Niacin izboljša vlaženje kože in pomirja občutljivo kožo, izboljša izgled starajoče kože, izboljša enakomernost tona kože in zmanjša pojav aken. Matični mleček povečuje čvrstost kože, upočasni proces staranja, kožo pomirja, deluje vlažilno in izboljšuje stanje pri problematični in aknasti koži.

Primerna za vse, ki želijo izdelek profesionalne kakovosti. V kombinaciji z UNDO negovalno kremo zagotavlja formulo za temeljito in celostno nego obraza. 

Navodilo za uporabo:
Čistilno peno vsako jutro in vsak večer nanesite na vlažen obraz ter jo nežno vtrite. Sperite s toplo vodo ter kožo tonizirajte oz. nadaljujte z običajno nego. Čistilna pena je namenjena vsakodnevnemu jutranjemu in večernemu čiščenju  vseh tipov kože. Ne draži oči.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Izdelek ni primeren za osebe, ki so preobčutljive na izdelek oziroma katerokoli njegovo sestavino. Hranite zunaj dosega otrok.

Sestavine (INCI):

UNDO negovalna krema:
Aqua, Sorbitan Stearate, Methyl Glucose Sesquistearate, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Alcohol  Denat., Caffeine, (S)-3-methyl-2-[N-({4–[2-(2H-1,2,3,4,-tetrazol-yl)phenyl]phenyl}methyl) pentanamido]butanoic acid, Triethanolamine, L-Carnitine, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Ethylhexanoate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Polyacrylate Crosspolymer-6, Rosmarinus Officinalis Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, CI 42051

Čistilna pena UNDO:
Aqua, Coco Glucoside, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Magnesium Oleth Sulfate, Niacinamide, Glycerin, Mel Extract, Royal Jelly Extract, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Glyceryl Oleate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum

Dodatki / Oprema

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Jericho vam poklanja 15% popusta na izbrane izdelke.

Jericho vam poklanja 15% popusta na izbrane izdelke.

Le delček Mrtvega morja je za Vas skrbno shranjen v proizvodih blagovne znamke Jericho iz Izraela. Široka paleta kozmetičnih in terapevtskih izdelkov temelji na mineralih, soli in blatu iz Mrtvega morja. Kljub imenu ˝Mrtvo morje˝, pa je v resnici eno največjih naravnih čudes, saj je s ...