Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
izbor

Bioderma ABCDerm Cold Cream, čistilna krema za obraz in telo

Bioderma ABCDerm Cold-cream Creme Lavante Nourrissante hranilna čistilna krema za obraz in telo s cold kremo je izjemno varna in visokotolerantna hranilna čistilna krema brez mila, primerna za suho in nežno kožo dojenčkov in otrok.
Več...
Pakiranje 1000 ml
17,53 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz, telo
Simptom: suha koža, občutljiva koža
Zdravje: čiščenje, otroci, dojenčki

Bioderma ABCDerm Cold-cream Creme Lavante Nourrissante hranilna čistilna krema za obraz in telo s cold kremo je izjemno varna in visokotolerantna hranilna čistilna krema brez mila, primerna za suho in nežno kožo dojenčkov in otrok.

Posebej formulirana v skladu z  ABCDerm Zavezo k Dermatološki varnosti, ABCDerm Hranilna čistilna krema  z nežno čistilno osnovo brez mila, vsebuje izjemno nežne dermatološke sestavine, bogate z esencialnimi maščobnimi kislinami, ki nežno očistijo in zaščitijo kožo. ABCDerm Hranilna čistilna krema zagotavlja odlično kožno in očesno toleranco. Ne draži oči.

Formulirano v skladu z  ABCDerm Zavezo k Dermatološki varnosti. Hipoalergeno. Odlična kožna in očesna toleranca.

Testirano pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom. Brez parabenov, brez mila.

Uporaba:
ABCDerm Hranilno čistilno kremo nanesite na moker obraz in telo. Ko se speni, temeljito sperite in nežno osušite. Nadaljujte z nanosom kreme  ABCDerm Cold Cream, Hranilna krema za obraz s cold kremo.

Primerno za novorojenčke, z izjemo nedonošenčkov.

Zaradi higienskih razlogov priporočamo, da po uporabi izdelek temeljito zaprete.

Sestavine (INCI):
AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCERIN, APRICOT KERNEL OIL POLYGLYCERYL-10 ESTERS, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, XANTHAN GUM, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM CITRATE, LAURETH-2, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM).

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Poleg površinskih poškodb kože nezaščitena izpostavljenost UV-sevanju povzroči tudi nevidne poškodbe DNK v jedru vsake kožne celice. DNK-kode tvorijo vse gradnike (beljakovine), ki sestavljajo človeško telo, in že najmanjša sprememba te kode lahko povzroči ...