Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
izbor

Cell unisex tretma za oblikovanje telesa proti celulitu

Cell tretma za oblikovanje telesa proti celulitu (unisex) je del faze 3 programa proti celulitu Cell – Ob redni uporabi je koža vidno učvrščena, obseg ter videz celulita in nepravilnosti so vidno zmanjšani.
Več...
Pakiranje 250 ml
27,76 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: telo, trebuh, boki, stegna, zadnjica
Simptom: maščobne obloge
Zdravje: postava

Cell tretma za oblikovanje telesa proti celulitu (unisex) je del faze 3 programa proti celulitu Cell – Ob redni uporabi je koža vidno učvrščena, obseg ter videz celulita in nepravilnosti so vidno zmanjšani.

Cell tretma za oblikovanje telesa proti celulitu vsebuje rastlinski kompleks actisculpt z izvlečki coleusa forskofliija, guguluja, ginsenga in zelenega čaja.

Izdelek je posebej primeren za uporabo med in po dieti, po nosečnosti in kot komplement drugim izdelkom iz cell linije proti celulitu.

Vaša koža je po uporabi občutno mehka, elastična in svilnata. Zaradi blagih sestavin je cell tretma za oblikovanje telesa proti celulitu primeren tudi za ljudi z občutljivo kožo.

Izdelek je dermatološko testiran. Ne vsebuje parabenov, petrolatov, glutena, barvil ali derivatov živalskega izvora. Vsebuje rastlinski glicerin. Testirano na nikelj.

Glavne sestavine:
Kompleks actisculpt 2,5 % (na osnovi coleusa forskofliija in guguluja), izvleček zelenega čaja 2 %, phytodermina lifting 1,5 %, olje makadamije 1 %, izvleček ginsenga 0,4 %, olje jojobe 0,2 %.

Uporaba:
Cell tretma za oblikovanje telesa proti celulitu za trebuh in boke nanesite zjutraj ali zvečer, priporočljivo je po prhanju. Vtrite izdelek v kožo s krožnimi gibi od zgoraj navzdol, dokler se popolnoma ne vpije.

Sestavine (INCI):
Aqua //water, glycerin, isononyl isononanoate, glyceryl stearate, ethylhexyl palmitate, dimethicone, dipropylene glycol, cyclopentasiloxane, cetyl alcohol, sodium stearoyl lactylate, macadamia ternifilia seed oil, DI- C12-13 alkyl malate , parfum//fragrance, coleus forskohlii root extract, commiphora mukul resin extract, camellia sinensis laef extract, hydroxypropyl cyclodextrin,panax ginseng root extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, stearyl alcohol, cyclohexasiloxane, polyperfluromethylisopropyl ether, carbomer, triethanolamine, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, ethylhexyglycerin, limonene, butylphenyl methylpropional, linalool, citronellol,citral, geraniol, hexyl cinnamal, amyl cinnamal, benzyl benzoate, benzyl salicylate, phenoxyethanol, BHT.

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Poleg površinskih poškodb kože nezaščitena izpostavljenost UV-sevanju povzroči tudi nevidne poškodbe DNK v jedru vsake kožne celice. DNK-kode tvorijo vse gradnike (beljakovine), ki sestavljajo človeško telo, in že najmanjša sprememba te kode lahko povzroči ...