Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
akcija

Corega, paket za nego zobne proteze

Paket za nego zobne proteze vsebuje Corega Extra Strong pričvrstilno kremo, Corega Bio Formula 30 tablet za čiščenje in Sensodyne Micro Active zobno ščetko.
Več...
Pakiranje 40 g + 30 tablet + 1 zobna ščetka
Redna cena 15,39 €
11,99 €

Medicinski pripomoček

Corega Extra Strong, pričvrstilna krema

COREGA FIX & FEST Fresh pričvrstilna krema nudi poleg izjemne oprijemljivosti tudi dolgotrajno svežino in omogoča varno oprijemljivost robov proteze. Vašo zobno protezo drži cel dan, kot da bi imeli svoje zobe.

Pred uporabo natančno preberite priložena navodila.

Sestavine (INCI):
Calcium/Sodium PVM/MA copolymer, Petrolatum, Cellulose gum, Paraffinum liquidum, Propylparaben, Aroma, CI 45430

Corega Bio Formula, 30 tablet za čiščenje
Kakšen učinek imajo tablete za čiščenje zobnih protez 
Corega tablete z Bio formulo učinkovito odstranjujejo ostanke hrane tudi s težko dostopnih mest, ki jih zobna ščetka ne doseže. Hkrati očistijo zobno protezo, ne da bi jo ob tem poškodovale. Corega tablete z Bio Formulo odstranijo 99.9% nevidnih bakterij, ki povzročajo neprijeten zadah. Pri redni uporabi hidrodinamično raztopijo ter odstranijo madeže in obloge, npr. madeže čaja in nikotina.

Uporaba: Tableto potopite v kozarec tople vode. Takoj nato dajte protezo v kozarec tako, da jo voda popolnoma prekriva. Pustite učinkovati najmanj 10-15 minut. Proteza lahko ostane v čistilni raztopini tudi čez noč.

Pomembno: Preden vstavite protezo, jo temeljito izperite s tekočo vodo. Čistilne raztopine ne uporabljajte kot ustno vodo in je ne pijte. Tablete niso za notranjo uporabo in jih ne smete zaužiti. Hranite jih izven dosega otrok. Shranjujte na hladnem in suhem mesiu.

Sestavine INCI so vam dosegljive na tej povezavi.

Sensodyne Micro Active, zobna ščetka
Sensodyne Micro Active Extra Soft zobna ščetka z malo in zaobljeno glavo lažje doseže težko dostopne predele v ustih ter jih temeljito očisti.

Ima ergonomično oblikovan ročaj iz dveh komponent, ki omogočata dober oprijem med čiščenjem zob. Ščetine, ki so posebej zašiljene, so primerne za nežno in učinkovito čiščenje občutljiv zob ter dlesni.

Trdota ščetin: Ekstra mehke.

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelka. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Poleg površinskih poškodb kože nezaščitena izpostavljenost UV-sevanju povzroči tudi nevidne poškodbe DNK v jedru vsake kožne celice. DNK-kode tvorijo vse gradnike (beljakovine), ki sestavljajo človeško telo, in že najmanjša sprememba te kode lahko povzroči ...