Detoxamin aktiviran zeolit royale DT-007, kapsule

Medicinski pripomoček z zeolitom in matičnimi mlečkom za zmanjšanje oksidativnega stresa in večjo odpornost.
Več...
Pakiranje 90 kapsul
39,75 €

zeolit in matični mleček

Medicinski pripomoček 

Vsebnost: zeolit: 328 mg, matični mleček 82 mg; celuloza 90 mg.

Zeolit ( klinoptilolit ) je redek naravni mineral vulkanskega izvora, ki je nastajal več tisočletij. Ima obliko kristalne mreže, njegova najpomembnejša lastnost pa je velika absorbcijska moč oz. zmožnost nevtralizacije in odstranitev škodljivih snovi iz telesa, saj deluje kot naravni filter v prebavnem traktu, kjer adsorbira strupe in težke kovine, prav tako pa v veliki meri zmanjšuje nastanek prostih radikalov. Zeolit se aktivira s pomočjo tribomehanične aktivacije in tako pridobi ogromno adsorpcijsko površino, to je cca 1000 m2 na 1 gram. Vezava strupenih snovi zaščiti organizem pred škodljivimi snovmi, po drugi strani pa pripelje do izboljšanja sposobnosti razstrupljanja organov, npr. jeter in ledvic. Tako organizem postaja močnejši in odpornejši na stresne situacije.

Matični mleček je substanca s kompleksno kemično strukturo, ki se izloča iz hipofaringealnih žlez na glavah čebel delavk. Sestavine matičnega mlečka so : voda ( 67 % ), proteini ( 12,5 % ), vitamini ( A,D,E,K,C, B1,B2,B5,B6 ), prosti sladkorji ( 11 % ) in maščobne kisline ( 5 % ), poleg tega pa vsebuje minerale in nekatere encime. V DETOXAMIN MATIČNI MLEČEK je potrjena prisotnost kalija, natrija, magnezija, kalcija, fosforja, bakra, železa in cinka.

Uporaba:
3x dnevno po 1-2 kapsuli z malo vode.

Opozorilo:
Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki imajo druge zdravstvene težave prosimo, da se pred uporabo Detoxamin Royale DT-007 posvetujejo s svojim zdravnikom. Če se ob jemanju pojavijo neželeni učinki, je potrebno prenehati z jemanjem Detoxamin Royale DT-007. Izdelek ni primeren za bolnike s kroničnim zaprtjem ( obstipacija ), saj lahko vpliva na povečanje zaprtja ; prav tako ni primeren za ledvične bolnike na dializi in za bolnike s presajenimi organi. Ne prekoračiti odmerjene dnevne količine. 

Veliko jesensko znižanje prehranskih dopolnil NutriLAB!

Veliko jesensko znižanje prehranskih dopolnil NutriLAB!

Z jesenjo prihaja čas pobiranja pridelkov, barvitih listov, toplih dni in malce hladnejših noči. Z jesenjo pa prihaja na Lekarnar.com tudi velika jesenska akcija prehranskih dopolnil NutriLAB.  V NutriLAB-u zaupajo v naravo, v njena mala, neprecenljiva bogastva ter v njeno neizmerno ...