Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
izbor

Equa Drop, steklenička - Black

Stekleničke EQUA so izdelane iz visoko kakovostnega ročno pihanega stekla. So izvrsten sopotnik za vsakogar, ki skrb za svoje zdravje in okolje postavlja na prvo mesto, ob tem pa ceni tudi kakovost in privlačen dizajn.
Več...
Pakiranje 1 steklenička
19,88 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: steklenička
Vsebnost: voda
Zdravje: potovanje, šport

Stekleničke EQUA so izdelane iz visoko kakovostnega ročno pihanega stekla.

So izvrsten sopotnik za vsakogar, ki skrb za svoje zdravje in okolje postavlja na prvo mesto, ob tem pa ceni tudi kakovost in privlačen dizajn.

Izdelane so z mislijo na izreden pomen vode na delovanje našega telesa. Voda namreč predstavlja več kot 70 % našega telesa, naši vitalni organi vsebujejo celo večji odstotek le te (možgani 80 %, pljuča 90 %, kri 83 %), redno pitje vode pa ohranja čvrstost kože, krepi vaš imunski sistem in izboljšuje koncentracijo.  

Z uporabo stekleničke EQUA pripomorete tudi k zmanjšanju količine odpadnih plastenk v naravi, podjetje EQUA pa z vsako prodano stekleničko daruje kar 10 % dobička od prodaje okoljevarstvenim organizacijam in projektom, katerih cilj je skrb za okolje in osveščanje ljudi o pomembnosti slednjega.

Kolekcijo DROP navdihuje narava: ena sama vodna kapljica, ki elegantno zdrsi na vodno gladino. Navdihnjena je s trenutkom, ki traja le sekundo … njegov učinek pa je viden mnogo dlje. Ta steklenička predstavlja pomembnost vsake kapljice vode, ki jo popijemo, za dobro počutje, ki traja in traja. 

Lastnosti:

●Volumen stekleničke: 570 ml

●Izdelana iz ročno pihanega borosilikatnega stekla najboljše kakovosti

●Dodaten silikon omogoča čvrst oprijem

●Jeklen pokrovček s silikonom omogoča 100 % neprepustnost

●Večja odprtina za pitje je ravno pravšnje velikosti za resnično osvežitev

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

nuMe vam je na voljo 15% ugodneje!

nuMe vam je na voljo 15% ugodneje!

Vsi izdelki nuMe so vam do 28.4.2017 na voljo 15% ugodneje, akcija velja tudi za pakete nuMe. nuMe je prvi korak do tvojega noveja jaza. 360° koncept razvit s strani zdravnika, osebnega trenerja, nutricionista ter life coach-a. nuMe je ustvarjen za moderno žensko, ki želi narediti ...