Filorga Deep-Fill, intenziven tretma proti globokim gubam

Intenziven tretma proti gubam za globoke gube z NCTF kompleksom in hialuronsko kislino ponuja zapolnitev gub na 3 načine; biološko, mehansko in optično.
Več...
Pakiranje 10 ml
42,82 €
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz
Simptom: gube, suha koža
Vsebnost: hialuronska kislina
Zdravje: vlaženje, starost

Deep-fill intenziven tretma proti gubam za globoke gube

Formula: 55 aktivnih sestavin NCTF kompleksa deluje na kožo z dolgotrajnim obnavljujočim učinkom.Mikro delci hialuronske kisline vpijajo vlago, ki jo naravno sprošča koža in tako od znotraj zmanjšujejo globino gub. Soft-focus snovi, ki z ustvarjanjem optične prevare zmanjšujejo pojav gub.

Rezultat: zapolnitev gub na 3 načine (biološko, mehansko, optično) gube so zapolnjene, mladosten obraz.

Uporaba:
Po uporabi dnevne kreme nanesite na področje z gubami ter ga nežno in natančno vtrite. Lahko se uporablja tudi nad make-upom. Uporablja se po potrebi.

Filorga je prva francoska dermokozmetična linija z anti-age izdelki izdelana v sodelovanju z estetsko medicino. Kar pomeni, da vsak izdelek vsebuje njihovo ekskluzivno formulo (hialuronska kislina + kompleks NCTF s 55-imi aktivnimi sestavinami), ki se načeloma uporablja s kozmetičnimi injekcijami za različne tretmaje.

Vsi izdelki iz anti-age linije filorga vsebujejo NCTF® kronosfere - večplastne nanosfere, ki transportirajo hialuronsko kislino velike molekularne mase in NCTF® kompleks s 55 sestavinami za revitalizacijo (vitamini, minerali, aminokisline, koencimi, nukleinske baze) v globlje plasti, kjer jih postopoma sproščajo s svojim raztapljanjem in tako nudijo ciljno in dolgotrajno anti-age delovanje. Hialuronska kislina in NCTF®, ki sta identična s tistima v filorga estetski mezoterapiji, stimulirata fibroblaste in ščitita kožo pred prostimi radikali.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Prehranska dopolnila NOW do konca marca 15% ugodneje

Prehranska dopolnila NOW do konca marca 15% ugodneje

V Now foods trdno verjamejo, da so naravni izdelki varnejši in prijaznejši kot sintetični.  Nudijo obsežno linijo izdelkov, ki so naravni, naravnega izvora ali identični naravnim. Njihovo vztrajanje pri naravnih izdelkih je en od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstojpajo na ...