Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
izbor

GamARde Effislim, kofeinski aktivni gel

GamARde Effislim kofeinski aktivni gel za zmanjšanje videza "pomarančne kože".
Več...
Pakiranje 200 g
42,49 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: telo, trebuh, zadnjica, noge
Simptom: maščobne obloge, celulit
Vsebnost: bio-eko
Zdravje: celiakija, hujšanje, postava

GamARde aktivni kofeinski gel s svojim koncentratom sestavin, ki združuje 5% naravnega kofeina z ekstraktom figovih brstov.

Nemastna tekstura pusti vašo kožo gladko in čvrsto. Videz "pomarančne kože" pa je ob redni uporabi zmanjšan.

Dermatološko testiran.

Uporaba:    
Gel vmasirajte zjutraj in zvečer na problematične predele (stegna, boki, zadnjica, trebuh, nadlakti) minimalno 4 tedne. Z intenzivnimi krožnimi gibi proti srcu ga utrite v kožo, da se popolnoma vpije.

Sestavine 100% naravnega izvora:
Gamarde termalna voda, edinstvena kombinacija sestavin, ki združuje naravni kofein, ekstrakt Figovih brstov s sestavinami, ki zagotovijo boljšo absorbcijo, matična tinktura Divjega kostanja*, matična tinktura Njivske preslice*

* Sestavine organskega izvora

Prednosti blagovne znamke Gamarde:
28% vseh sestavin je biološko pridelanih
100% vseh sestavine je naravnega izvora
Certificirano organsko in zajamčeno brez konzervansov (parabenov, fenoksietanola)
brez sintetičnih barvil, brez PEG,brez GSO, brez ETOXYLATOV.

Ni testirano na živalih!

Sestavine (INCI):
Gamarde aqua (Gamarde Water), Aloe barbadensis leaf extract*, alcohol*, Glycerin (vegetal), Caffeine (and) Coffea arabica (Coffee) seed extract (and) Lecithin, Lecithin*, parfum (fragrance), talc, Ficus carica (Fig) bud extract*, xanthan gum, Aesculus hippocastanum (Horse Chestnut) seed extract*, Equisetum arvense (Horsetail) leaf extract*, glyceryl caprylate, tocopherol (Vegetal Vitamin E), parfum (fragrance), CI 77289, citric acid, citronellol, limonene, linalool.

*Sestavine organskega izvora

Thermalium - dotik lepote.

Thermalium - dotik lepote.

THERMALIUM je kozmetična linija izdelkov za osebno nego, ki vsebuje unikatno sestavino – vsestransko učinkovito termomineralno vodo iz Moravskih Toplic. Redna uporaba izdelkov THERMALIUM zagotavlja koži ustrezno vlaženje, ji povrne sijaj in naravno prožnost. Kolekcija izdelkov je ...