Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
izbor

Garmastan, mazilo za bradavice

Mazilo Garmastan je namenjeno negi in zaščiti kože na prsih in bradavicah med dojenjem.
Več...
Pakiranje 20 g
7,91 €

Mazilo Garmastan je namenjeno negi in zaščiti kože na prsih in bradavicah med dojenjem. Kožo ohranja elastično in voljno ter preprečuje nastanek majhnih razpok.

Mazilo je brez vonja, brez dodanih maščob, brez dodanih barvil in vsebuje naravni Guajazulen. Pri sobni temperaturi se topi in je enostavno za nanašanje na občutljivo kožo in enostavno za izpiranje.

Sestavina gvajazulen se naravno pojavlja v rastlinah. Izhodiščni rastlini Guajacum officinale L. in Guajacum sanctum L. spadata v družino Zygophyllaceae. Gvajazulen je terpen iz podskupine azulenov, ki imajo zaradi dvojnega aromatskega obroča modro barvo. Gvajazulen se pridobiva iz eteričnega olja kamilic, gvajakovine ali delno sintetično iz gvajola (prav tako iz gvajakovine).

Zaradi hidrofilnega značaja se nego za prsi med dojenjem Garmastan brez težav spere. Mazilo se topi pri temperaturi kože, zato se lahko zelo dobro razmaže.

Uporaba:
Med nosečnostjo: 
Tanek sloj Garmastana se z nežnimi gibi začne vtirati na bradavice v 8. mesecu nosečnosti, in sicer po kopanju.

Po rojstvu, med laktacijo:
Garmastan se nanese na kožo okrog bradavic po vsakem dojenju.

Nega za prsi med dojenjem Garmastan preprečuje rane na koži in tako preprečuje predčasno prekinitev dojenja in v nekaterih primerih tudi uporabo močnih sredstev proti mastitisu.

Način uporabe:

 • Po vsakem dojenju počakajte, da se bradavice posušijo (na zraku), nato pa nanesite GARMASTAN.
 • Pred dojenjem bradavice umijte z vodo in brez detergenta.
 • GARMASTAN se hitro vpije.
 • GARMASTAN je mogoče nanašati brez težav tudi na zelo občutljive bradavice.

Priporočilo za uporabo:
Nega za prsi med dojenjem Garmastan se po vsakem dojenju v tanki plasti namaže na bradavice in kolobarje. Nanos lahko po potrebi ponovite. Pri občutljivih bradavicah lahko poleg tega s tanko plastjo mazila premažete tudi sterilno kompreso ali blazinico za dojenje. Priporočamo, da mazilo pred dojenjem sperete, da bi dojenček čim manj prihajal v stik s tujimi snovmi.  

Pri zelo občutljivih bradavicah začnite nanašati nego za prsi med dojenjem Garmastan že od 8. meseca nosečnosti vsak dan po umivanju. S tem pomagate pripraviti prsne bradavice na mehansko obremenitev zaradi sesanja otroka.

Brez vonja, NE vsebuje maščob in olj! NE VSEBUJE barvil, parfumov in alkohola!

Shranjevanje:
Shranjujte v hladnem in temnem prostoru. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Sestavine (INCI):
PEG-8, PEG-75, AQUA, SORBITOL, SODIUM METABISULFITE, GUAIAZULENE, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE.

Proizvajalec: Protina Pharm. GmbH, D-85737 Ismaning, Nemčija  
Dobavitelj/Prodajalec: VIVALIS d.o.o., Rudnik 1, 1235  Radomlje

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Novo: Enemon Slim&Fit Shake 20% ugodneje!

Novo: Enemon Slim&Fit Shake 20% ugodneje!

Prehranski Shake Enemon Slim&Fit je uravnotežen obrok za zdravo zamenjavo dnevnih obrokov, ali kot nadomestni obrok za nadzor nad telesno težo.   Vsak obrok vsebuje 20 gramov kakovostnih beljakovin, 6 gramov vlaknine in pokrije 1/3 dnevnih potreb (PDV*) po 26-ih vitaminih in ...