Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
izbor

Heli-C-Check, hitri test na Helicobacter Pylori

Heli-C-CHECK je enostaven in zanesljiv imunokromatografski test, namenjen samo-testiranju, za kvalitativno določanje Helicobacter Pylori protiteles na osnovi testa krvi, odvzete iz konice prsta.
Več...
Pakiranje 1 test
18,21 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: test
Mesto uporabe: prebavila, želodec, trebuh
Simptom: okužba, napihnjenost, zgaga
Zdravje: diagnostika

Medicinski pripomoček

Heli-C-CHECK je enostaven in zanesljiv imunokromatografski diagnostični test, namenjen samo-testiranju, za kvalitativno določanje Helicobacter Pylori protiteles na osnovi testa krvi, odvzete iz konice prsta.

Z izrazom Helicobacter Pylori infekcija se razume poselitev želodca z bakterijo Helicobacter Pylori. Osebe, ki imajo to bakterijo v sebi, zelo pogosto sicer nimajo nikakršnih težav, vendar pa je povzročitelj lahko odgovoren za nastanek številnih poškodb želodčne sluznice, kot na primer za vnetje želodčne sluznice (Gastritis) ali za želodčne razjede - rane na želodcu (Ulcus Ventriculi). Poleg tega lahko H. Pylori vodi tudi do obolenj kot sta rak na želodcu in rak limfnih žlez.

Infekcija z bakterijo Helicobacter Pylori je pogosto povezana tudi z nacionalnostjo: tako je moč zaslediti, da je v deželah v razvoju približno 70 % populacije v starosti od 20 do 35 let inficiranih s povzročiteljem. V industrijsko razvitih državah, kot je Nemčija, se ta bakterija pojavlja redkeje. Poleg tega ima odločilno vlogo tudi starost: starejša ko je oseba, toliko večja je tudi verjetnost, da v sebi nosi to bakterijo.

Heli-C-CHECK je hiter, občutljiv in optično ugotovljiv test za domačo uporabo in služi za dokazovanje anti-Helicobacter Pylori-IgG-protiteles v krvi. Uporablja se kot pomoč pri postavljanju diagnoze Helicobacter Pylori infekcije, ki je povezana z razjedami v želodčno-črevesnem predelu, z vnetjem želodčne sluznice in z ostalimi težavami gastrointestinalnega predela. Vendar pa končna diagnoza enega od zgoraj navedenih obolenj ne more temeljiti zgolj na pozitivnem rezultatu testiranja, temveč jo mora potrditi zdravnik. Za izvedbo testiranja je potrebnih le nekaj kapljic krvi iz konice prsta. Testiranje je možno samo v 5-10 minutah.

Vsebina kompleta:
• 1 testna kaseta s pipeto, v aluminijasti embalaži
• 1 avtomatična lanceta s sterilno samosprožilno iglo za odvzem vzorca krvi
• 1 steklena kapilarna cevčica v zaščitni posodici
• 1 tampon, namočen v alkohol
• 1 obliž
• 1 epruveta z 1, 2 ml pufra za redčenje vzorca
• 1 navodila za uporabo

A-Derma vam je do konca marca na voljo 20% ugodneje!

A-Derma vam je do konca marca na voljo 20% ugodneje!

V marcu vam ponujamo 20% popusta na priljubljeno dermatološko linijo izdelkov za nego in čiščenje občutljive kože A-Derma. Osnovna aktivna sestavina izdelkov A-Derma je naravni ekstrakt ovsa. Oves je dobro poznana žitarica, ki jo zaradi njenih hranljivih snovi, že dolgo ...