Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej

iHealth, brezžični merilec sladkorja v krvi BG5

Brezžični merilec sladkorja v krvi vam omogoča udoben način meritve in beleženja nivoja sladkorja v krvi iz vaše mobilne naprave.
Več...
Pakiranje 1 komplet
Poštnina Brezplačna poštnina
69,98 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: merilec
Mesto uporabe: ožilje, kri
Zdravje: diagnostika, preventiva, diabetes

Medicinski pripomoček

Brezžični merilec sladkorja v krvi BG5 vam omogoča:

 • udoben način meritve in beleženja nivoja sladkorja v krvi iz vaše mobilne naprave.
 • Merjenje nivoja krvnega sladkorja preko vašega telefona.
 • Takojšen prikaz rezultatov na brezžičnem prikazovalniku.
 • Možnost hrambe do 500 rezultatov na merilno napravo.
 • Nastavitev opomnikov ter pregled glukoze in inzulina na več načinov.
 • Samodejno beleženje kolicine testnih lističev in roka uporabe brez nepotrebnega štetja ali označevanja.
 • Brezplačna aplikacija vključuje prilagodljiva orodja za spremljanje zdravja.
 • Izdelek je povezljiv z Androidom verzije 2.3.3 ali več
 • Izdelek je proizveden za iPod, iPhone in iPad

Osnovne informacije:

Naprava: Brezžični merilec sladkorja v krvi
Model izdelka: BG5
Komunikacija naprave preko: Bluetooth V3.0+EDR
Manšeta obod: 5.3 "- 8.7" (13.5cm - 22cm)
Teža: 105g (± 5g)
Metoda merjenja: Amperometrična tehnologija uporabe glukoze oksidaze
Napajanje: DC 3.6V
Shranjevanje merilnika in listicev: 4°C - 30°C, vlažnost <80% RH
Shranjevanje merilnika: -20°C - 55°C), vlažnost <80% RH
Delovni pogoji: 10°C - 40°C
Vir krvi: Sveža kapilarna kri
Volumen krvi: Minimalno 0,7 mikrolitrov
Paket vključuje: 25 testnih lističev, 10 lancet, lancetno napravo, kotrolno raztopino in potovalno torbico.

Opozorilo: Uporabljajte le iHealth testne lističe!

Za uporabo morate na telefon namestiti brezplačno aplikacijo iHelath ki jo najdete tukaj.

Ihealth-logo
Blank-slika

Dodatki / Oprema

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Poleg površinskih poškodb kože nezaščitena izpostavljenost UV-sevanju povzroči tudi nevidne poškodbe DNK v jedru vsake kožne celice. DNK-kode tvorijo vse gradnike (beljakovine), ki sestavljajo človeško telo, in že najmanjša sprememba te kode lahko povzroči ...