Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej

iHealth, zapestni brezžični merilec krvnega tlaka BP7

Zapestni brezžični merilec krvnega tlaka BP7 vam omogoča hitro in natančno merjenje krvnega tlaka in spremljanje zdravja preko mobilne aplikacije.
Več...
Pakiranje 1 kompet
Poštnina Brezplačna poštnina
79,98 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: merilec, pripomoček
Mesto uporabe: ožilje, srce
Simptom: krvni tlak
Zdravje: diagnostika, preventiva

Medicinski pripomoček

Nadlaktni brezžični merilec krvnega tlaka BP5 vam omogoča:

 • Beleženje sistoličnih in diastoličnih vrednosti, srčnega utripa in pulza.
 • Merjenje krvnega tlaka neposredno iz telefona ali tablice
 • Pregled že izmerjenih vrednosti preko barvitih prikazov in izdelava grafov.
 • Deljenje rezultatov z družino, prijatelji, znanci ali zdravstvenimi uslužbenci.
 • Tehnologija zaznavanja gibanja pomaga pri tocnih meritvah.
 • Lahek in enostaven za uporabo.
 • Brezplačna aplikacija vključuje prilagodljiva orodja za spremljanje zdravja.
 • Izdelek je povezljiv z Androidom verzije 2.3.3 ali več
 • Izdelek je proizveden za iPod, iPhone in iPad

Osnovne informacije:

Naprava: Brezžični zapestni merilnik krvnega tlaka, zapestni
Model izdelka: BP7
Komunikacija naprave preko: Bluetooth V3.0+EDR
Potreben operacijski sistem: Android 2.3.3 ali novejši iOS
Velikost naprave: 72mm x 74mm x 17.6mm ± 5mm
Manšeta obod: 5.3 "- 8.7" (13.5cm - 22cm)
Teža: 105g (± 5g)
Metoda merjenja: Oscilometrična, samodejna nastavitev in merjenje
Za naprave: iPad, iPhone, iPod
Napajanje: DC 5.0V 1.0A, Baterija: 1 x 3.7V Li-ion 400mAh
Manšeta tlačno območje: 0-300mmHg
Natančnost tlaka: ± 3mmHg
Območje utripa: 40 -180 utripov / min, natančnost: ± 5%
Delovna temperatura: 5°C - 35°C
Barva: Bela
Tip baterije: Lithium Ion
Baterija (priložena): 1x 400 mAh
Garancija: 24 mesecev

Za uporabo morate na telefon namestiti brezplačno aplikacijo iHelath ki jo najdete tukaj.

Ihealth-logo
Blank-slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Novo: Enemon Slim&Fit Shake 20% ugodneje!

Novo: Enemon Slim&Fit Shake 20% ugodneje!

Prehranski Shake Enemon Slim&Fit je uravnotežen obrok za zdravo zamenjavo dnevnih obrokov, ali kot nadomestni obrok za nadzor nad telesno težo.   Vsak obrok vsebuje 20 gramov kakovostnih beljakovin, 6 gramov vlaknine in pokrije 1/3 dnevnih potreb (PDV*) po 26-ih vitaminih in ...