Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej

ImmunoGran, 10 vrečk

Immunogran je živilo za posebne prehranske namene. Prašek za pripravo napitka s 7 aminokislinami, vitamini in minerali za dietetno uravnavanje pri ponavljajočih se in kroničnih okužbah grla, nosu in žrela.
Več...
Pakiranje 10 vrečk
28,75 €

Živilo za posebne prehranske namene

Immunogran je živilo za posebne prehranske namene z dodatkom sladila (izomaltat, K-acesulfam). Prašek za pripravo napitka s 7 aminokislinami, vitamini in minerali za dietetno uravnavanje pri ponavljajočih se in kroničnih okužbah grla, nosu in žrela.

Immunogran ne vsebuje glutena in laktoze.

Oslabel imunski sistem je lahko posledica različnih stanj, kot so uporaba antibiotikov ali zmanjšana absorpcija hranil zaradi kroničnih bolezni želodca ali prebavil. Pogosto pa je občutljivost za okužbe zvečana tudi zaradi bolezni.

Vitamini A, B6 in B12 ter minerala cink in selen imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema, vitamini C, B6, B12 ter folat pa skupaj z magnezijem prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju.

Vitamini C, B2, B6, B12, folna kislina in magnezij prispevajo k zmanjšanju utrujenosti.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Odraslim svetujemo po eno vrečico na dan. Svetujemo, da vsebino ene vrečice stresete v približno 200 ml vode ali sadnega soka, dobro premešate in takoj zaužijete, najbolje ob jedi.

ImmunoGran je živilo za posebne zdravstvene namene ob ponavljajočih se in kroničnih okužbah grla, nosu in žrela, ki pa ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.

Vsebnost:

Hranilna vrednost Na 100 g Na eno vrečko
Energijska vrednost 1446 kJ/339 kcal 188 kJ/44 kcal
Maščobe 0,02 g < 0,01 g
-od tega nasičene maščobe 0,01 g < 0,01 g
Ogljikovi hidrati 8,7 g 1,1 g
-od tega sladkorja 0,23 g 0,03 g
Beljakovine 63,5 g 8,3 g
Sol 0,01 g < 0,01 g

 

Sestava Na 100 g Na eno vrečko (PDV***)
Vitamin A (kot betakaroten) 2560 mcg RE** 333 mcg RE** (41,6%)
Vitamin E* 230 mg 30 mg (250%)
Vitamin C* 2.310 mg 300 mg (375%)
Riboflavin (Vit. B2)* 32,3 mg 4,2 mg (300%)
Vitamin B6* 34,6 mg 4,5 mg (321%)
Folna kislina* 9.230 mcg 1.200 mcg (600%)
Vitamin B12* 70 mcg 9 mcg (360%)
Magnezij 770 mg 100 mg (26,7%)
Cink* 76,9 mg 10 mg (100%)
Baker* 15,4 mg 2 mg (200%)
Mangan 15,4 mg 2 mg (100%)
Selen 770 mcg 100 mcg (182%)
Krom 385 mcg 50 mcg (125%)
Molibden 385 mcg 50 mcg (100%)
     
L-glutamin 23,1 g 3.000 mg
L-arginin 15,4 g 2.000 mg
L-lizin 7,7 g 1.000 mg
Tavrin 7,7 g 1.000 mg
Glicin 5,4 g 700 mg
L-metionin 3,8 g 500 mg
L-cistein 0,8 g 100 mg

*prilagojeno na zvečane potrebe

**ekvivalent retinola

***PDV-v odstotkih priporočenega dnevnega odmerka za odrasle

Sestavine:
L-glutamin, kislina: citronska kislina, L-arginin, L-lizinijev klorid, tavrin, sladilo: izomaltat, glicin, L-metionin, vitamin C, aroma, magnezijev oksid, L-cisteinijev  klorid, sladilo: K-acesulfam, maltodekstrin, tokoferilacetat, selen v medicinskem kvasu, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, bakrov glukonat, cinkov oksid, riboflavin fosfat, manganov sulfat, piridoksinijev klorid, betakaroten, folna kislina, kromov (III) klorid, natrijev molibdat, cianokobalamin.

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Dietno (dietetično) živilo za posebne zdravstvene namene. Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočenega odmerka se ne sme preseči. Prehransko nepopolno živilo za odrasle in mladostnike od 14. leta dalje. Živilo za posebne zdravstvene namene morate uporabljati pod zdravniškim nadzorom.

Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Poreklo: EU

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Paranit, strokovnjak za naglavne uši vam je na voljo 10% ugodneje.

Paranit, strokovnjak za naglavne uši vam je na voljo 10% ugodneje.

Nadloga, s katero se pogosto srečujemo, so uši. Pojavljajo se v vseh socialnih okoljih. Dobi jih lahko prav vsak, ne glede na to, kako skrbi za higieno. Znano je, da se uši pojavijo tako na čistih kot na umazanih laseh. Nič ni narobe, če se uši pojavijo, saj se pred njimi ...