Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
izbor

L'Erbolario Piccolosole, otroška krema za sončenje ZF 50 +

L'Erbolario Piccolosole otroška krema za sončenje ZF 50 + namenjena za posebej nežno in občutljivo otroško kožo prvič izpostavljeno soncu, ko so otroci zelo majhni, ko večino časa preživijo na soncu, ko je izpostavljanje soncu zaradi letnega časa ali nadmorske višine problematično, sezite po izdelkih za sončenje z izjemno visoko zaščito.
Več...
Pakiranje 75 ml
18,03 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: koža
Vsebnost: ZF 50
Zdravje: otroci, sončenje

L'Erbolario Piccolosole otroška krema za sončenje ZF 50 + namenjena za posebej nežno in občutljivo otroško kožo prvič izpostavljeno soncu, ko so otroci zelo majhni, ko večino časa preživijo na soncu, ko je izpostavljanje soncu zaradi letnega časa ali nadmorske višine problematično, sezite po izdelkih za sončenje z izjemno visoko zaščito. Krema Piccolosole je zanesljivo in dragoceno sredstvo. Njeno izredno visoko in učinkovito zaščito pred UVA in UVB žarki zagotavljata dva različna filtra (gama-orizanol, ki ga pridobivajo iz riževih otrobov, in snov oljčnega olja, ki ne saponificira). Negovalne, blažilne in zaščitne lastnosti pa ji daje kombinacija številnih zelo nežnih sestavin, med njimi izvleček ognjiča in olje breskovih koščic.

Uporaba:
Pred izpostavljanjem soncu ob morju, v hribih ali ob bazenu enakomerno nanesite kremo Piccolosole na obraz in telo vašega otroka, ne izpustite nobenega predela. Ne pozabite, da je treba tole kremo, tako kot tudi vse ostale izdelke za sončenje, uporabljati pravilno, če želimo, da je popolnoma učinkovita. Zato jo nanesite v debelejšem sloju, ne vtirajte je preveč, tako da na koži ustvari obstojen in viden sloj. Krema je vodoodporna, vendar jo je kljub temu treba nanašati pogosto, skorajda vsako uro, vselej pa po kopanju ali prhanju.

Opozorila:
Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,...). Ne izpostavljate se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi če uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Izkoristite izjemno ponudbo izdelkov nuMe in ustvarite najboljšo podobo sebe!

Izkoristite izjemno ponudbo izdelkov nuMe in ustvarite najboljšo podobo sebe!

Preizkusi in se sama prepričaj o znanstveno najbolj podprtem prehranskem režimu za učinkovito znižanje telesne teže v zelo nizkoenergijski dieti, ki je že spremenil življenja mnogim Posamični izdelki nuMe so vam do 31.5.2017 na voljo 20% ugodneje, nuMe Slim Paketi pa so vam na voljo še ...