Menalind derm, negovalna krema

Menalind derm je dermatološko sredstvo iz Hartmannove specialne linije negovalnih sredstev, ki so ga razvili posebej za razdraženo in zelo suho kožo. Zato so potrebne sestavine, ki jih koža prenaša in ji vračajo maščobo ter vlažnost.
Več...
Pakiranje 100 ml
7,47 €

Menalind derm je dermatološko sredstvo iz Hartmannove specialne linije negovalnih sredstev, ki so ga razvili posebej za razdraženo in zelo suho kožo.

Pri zelo suhi koži ni ravnovesja med maščobo in vlažnostjo. Zato so potrebne sestavine, ki jih koža prenaša in ji vračajo maščobo ter vlažnost. Redna in sistematična nega s specialnimi dermatološkimi sredstvi kot je Menalind derm koži povrne naravno ravnovesje. Menalind derm negovalna krema s svojimi kakovostnimi in naravnimi snovmi na kožo deluje blagodejno. Dermatološko klinična testiranja potrjujejo dobro sprejemljivost in učinkovitost izdelka.

Učinkovit duo-kompleks kombinira pozitivne lastnosti Uree + svetlinovega olja.

Menalind derm negovalna krema je emulzija voda/olje in zato še posebej ščiti kožo pred izgubo vlažnosti in podpira naravno ravnovesje kože.

  • brez vonja, barvilnih in konzervirnih sredstev
  • brez PEG - derivatov in mineralnih olj
  • s čebeljim voskom toda brez živalskih delcev

Primerna za večkratno dnevno rabo

Sestavine (INCI):
Aqua, Butylene Glycol  Dicaprylate/Dicaprate, Dicaprylyl Ether, Urea, Oenothera Biennis, Caprylic /Capric /Stearic Triglyceride, Isostearyl Diglyceryl Succinate, Cera Alba, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Pentylene Glycol, Hydrogenated Palm Oil,  C 12–15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Citric Acid / Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate, Magne- sium Sulfate, Allantoin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

Daylong - zaščita pred soncem kar 20% ugodneje.

Daylong - zaščita pred soncem kar 20% ugodneje.

Daylong kozmetika za zaščito pred soncem se proizvaja v Galdermi skladno z najvišjimi standardi, iz  visokokvalitetnih materialov in sestavin.  Vsi Daylong losjoni so zelo vodoodporni in odporni proti znojenju, da lahko nudijo dolgotrajno zaščito pred ...