Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej

Neopersen, 20 trdih kapsul

Zdravilo Neopersen je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora in se uporablja pri blagih stresno povzročenih stanjih nemira in napetosti ter za lažje uspavanje.
Več...
Pakiranje
9,41 €

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

zdravilna špajka, zdravilna pasijonka

Kaj je zdravilo in za kaj ga uporabljamo
Zdravilo Neopersen je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora. Vsebuje kombinacijo suhega ekstrakta korenine zdravilne špajke in suhega ekstrakta zeli zdravilne pasijonke. Tradicionalno je znano, da korenina zdravilne špajke in zel zdravilne pasijonke delujeta pomirjevalno.
Zdravilo Neopersen se tradicionalno uporablja pri blagih stresno povzročenih stanjih nemira in napetosti ter za lažje uspavanje.

Jemanje drugih zdravil
Sočasna uporaba zdravila Neopersen z drugimi pomirjevali (npr. benzodiazepini) ni priporočljiva in je dovoljena samo pod nadzorom zdravnika.

Nosečnost in dojenje
Iz previdnostnih razlogov uporabo zdravila Neo persen med nosečnostjo in dojenjem odsvetujemo.

Vpliv na sposobnost upravljanja vozil in strojev
Zdravilo Neo-persen lahko zmanjša sposobnost vožnje in upravljanja s stroji. Če ste vzeli zdravilo, ne priporočamo, da vozite in upravljate s stroji.

Pomembne informacije o zdravilu
Časovne omejitve zdravljenja ni, saj se po koncu dolgotrajnega jemanja kapsul znaki odvisnosti oziroma odtegnitveni sindrom ne pojavijo.
Zaradi pomanjkanja podatkov o varnosti in učinkovitosti uporabo zdravila Neopersen pri otrocih, mlajših od 12 let, ne priporočamo.

Odmerjanje zdravila
Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let: Pri stresno povzročenih stanjih nemira in napetosti priporočamo 2 kapsuli 2 -krat na dan. Za lažje uspavanje priporočamo 1 kapsulo pol ure do eno uro pred spanjem. Učinek zdravila Neopersen nastopi postopoma. Za dosego optimalnega učinka, priporočamo jemanje zdravila Neopersen vsaj 14 dni.

Način uporabe zdravila
Vzemite zdravilo Neopersen z nekaj tekočine, ne glede na obrok hrane.
Če se simptomi v štirinajstih dneh ne izboljšajo ali se celo poslabšajo, se morate posvetovati z zdravnikom.

nuMe vam je na voljo 15% ugodneje!

nuMe vam je na voljo 15% ugodneje!

Vsi izdelki nuMe so vam do 28.4.2017 na voljo 15% ugodneje, akcija velja tudi za pakete nuMe. nuMe je prvi korak do tvojega noveja jaza. 360° koncept razvit s strani zdravnika, osebnega trenerja, nutricionista ter life coach-a. nuMe je ustvarjen za moderno žensko, ki želi narediti ...