Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej

Oly-Nal Ectoin hipertonično pršilo za nos

Hipertonično pršilo za nos Oly-Nal vsebuje Ectoin, 100% naravno sestavino, pridobljeno iz mikroorganizmov, ki živijo v ekstremnem in neprijaznem okolju.
Več...
Pakiranje 10 ml
7,58 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: nos, sluznica
Simptom: alergija, draženje, kihanje, nahod, prehlad, vnetje
Zdravje: čiščenje

Medicinski pripomoček

Hipertonično pršilo za nos Oly-Nal vsebuje Ectoin, 100% naravno sestavino, pridobljeno iz mikroorganizmov, ki živijo v ekstremnem in neprijaznem okolju. Deluje tako, da izpira in pomirja nosno sluznico, ne da bi prodiral v celice.

Prednosti Oly-Nal Ectoin pršila za nos:

 • Nežno osvobaja nos in sinuse na naraven način
 • Primerna za dolgotrajno, pogosto uporabo brez omejitev.
 • Hipertonična raztopina je zasnovana tako, da odmaši nos in sinuse ter pomaga zlahka odstraniti odvečno vodo iz nosne sluznice.
 • Podpira naravni zaščitni mehhanizem telesa.
 • Ne vsebuje konzervansov

Dobavitelj: Cilag GmbH International, Gubelstrasse 34, 6300 Zug, Švica, T: +41 58 231 50 50
Proizvajalec (slovensko predstavništvo): Johnson & Johnson d.o.o. Šmartinska cesta 53 1000 Ljubljana, e-mail: jnjsilj-reception@jnjsi.jnj.com

Blank-slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite izjemno ponudbo izdelkov nuMe in ustvarite najboljšo podobo sebe!

Izkoristite izjemno ponudbo izdelkov nuMe in ustvarite najboljšo podobo sebe!

Posamični izdelki nuMe so vam do 31.5.2017 na voljo 20% ugodneje, nuMe Slim Paketi pa so vam na voljo še dodatnih 15% ugodneje kot v redni ponudbi.  Pri nakupu nuMe Slim Paketov lahko tako privarčujete do 40%. Ob nakupu nuMe Slim Paketov prejmete tudi ...