izbor

Omnia Botanica, čisto arganovo olje

Čisto organsko arganovo olje je idealno za navlažitev suhe kože na obrazu in telesu. Odlično je tudi kot podlaga za ličila.
Več...
Pakiranje 30 ml
14,60 €

Arganovo olje Omnia Botanica je čisto organsko olje, njegovo biološko pridelavo pa potrjuje tudi certifikat Ecocert. Olje je na voljo v priročni in elegantni stekleni embalaži s kapalko: že ena kapljica zadostuje za nego obraza in vratu ter okrepitev lomljivih nohtov. Veliko uporabnic pa kapljico tega olja doda navadnim kremam.

Arganovo olje Omnia Botanica
- je 100–odstotno čisto olje,
- ima biološki certifikat (Ecocert),
- dobavlja pa ga podjetje, vključeno v projekte za trajnostni razvoj (projekt Marocavie).
 
Čisto organsko arganovo olje je idealno za navlažitev suhe kože na obrazu in telesu. Odlično je tudi kot podlaga za ličila.

Uporaba:
Na suho kožo nanesite nekaj kapljic. Masirajte s krožnimi gibi, dokler se olje povsem ne vpije. Če imate zelo suho kožo, postopek ponovite.

Izdelki linije Argan so tako kot vsi drugi izdelki Omnia Botanica preizkušeni na koži v kozmetološkem središču univerze v Ferrari, kjer so potrdili, da so sestavine v izdelkih naravne. Embalaža v katerih so pakirani proizvodi vsebuje certifikat FSC, kar pomeni, da jo je mogoče 100% reciklirati.

Arganovo olje:
- vsebuje veliko polinasičenih maščobnih kislin (več kot 80 %), ki nevtralizirajo proste radikale in aktivirajo kisik v celicah,
- vsebuje veliko vitamina E (dvakrat več kot oljčno olje) in zato deluje kot močan antioksidant.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Prehranska dopolnila NOW do konca marca 15% ugodneje

Prehranska dopolnila NOW do konca marca 15% ugodneje

V Now foods trdno verjamejo, da so naravni izdelki varnejši in prijaznejši kot sintetični.  Nudijo obsežno linijo izdelkov, ki so naravni, naravnega izvora ali identični naravnim. Njihovo vztrajanje pri naravnih izdelkih je en od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstojpajo na ...