Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej

Plivadon, tablete

Zdravilo Plivadon je namenjeno lajšanju blagih do zmerno hudih bolečin: glavobol, migrena, zobobol, nevralgija, nevritis, ishialgija, mialgija, artralgija, bolečine po operaciji in poškodbi.
Več...
Pakiranje 10 tablet
3,84 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: glava, hrbet, mišice, sklepi, zobje
Simptom: bolečina, glavobol, vročina, zobobol
Vsebnost: analgetik

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

paracetamol, propifenazon, kofein, kodein

Kaj je zdravilo in za kaj ga uporabljamo
Zdravilo Plivadon je namenjeno lajšanju blagih do zmerno hudih bolečin (glavobol, migrena, zobobol, nevralgija, nevritis, ishialgija, mialgija, artralgija, bolečine po operaciji in poškodbi). Paracetamol in propifenazon zavirata sintezo prostaglandinov v telesu ter posledično lajšata bolečine in znižujeta povišano telesno temperaturo. Kodein lajša bolečine in v kombinaciji s paracetamolom in propifenazonom okrepi protibolečinsko delovanje zdravila.

Zdravila ne uporabljajte
Kodein je kontraindiciran pri obstoječem paralitičnem ileusu ali sumu nanj.

Bodite posebno pozorni pri uporabi zdravila
Pred zdravljenjem z zdravilom se posvetujte s svojim zdravnikom:

 • če imate vročino (če vročina traja dlje kot 3 dni se posvetujte z zdravnikom),
 • če imate nepojasnjene bolečine (če bolečine trajajo dlje kot 5 dni se posvetujte z zdravnikom),
 • če imate resno okvaro jeter ali ledvic,
 • če imate bolezen ali okvaro kostnega mozga,
 • če imate kronično obstruktivno pljučno bolezen ali zmanjšano pljučno rezervo,
 • če imate bolezen srca in ožilja,
 • če imate vnetno bolezen črevesja,
 • če uživate velike količine alkohola,
 • če ste preobčutljivi za druga zdravila, ki se uporabljajo za lajšanje bolečin ali zdravljenje vnetnih in revmatičnih obolenj.

Jemanje drugih zdravil
Pri sočasnem jemanju drugih zdravil lahko pride do medsebojnega delovanja, zato morate svojega zdravnika obvestiti:

 • če uporabljate pomirjevala ali uspavala,
 • če uporabljate zdravila za zdravljenje depresije (antidepresive) ali drugih psihičnih bolezni,
 • če uporabljate zdravila za zdravljenje in lajšanje alergij,
 • če uporabljate zdravila za preprečevanje strjevanja krvi,
 • če uporabljate zdravila za zdravljenje virusnih okužb,
 • če uporabljate druga zdravila za lajšanje bolečin ali zdravljenje vnetnih in degenerativnih bolezni,
 • če uporabljate zdravila za zniževanje koncentracije holesterola in maščob v krvi,
 • če uporabljate zdravila za zdravljenje visokega krvnega tlaka.

Nosečnost in dojenje
Nosečnice zdravila Plivadon ne smejo jemati.
Doječim materam zdravilo Plivadon odsvetujemo.

Vpliv na sposobnost upravljanja vozil in strojev
Zdravilo Plivadon v splošnem ne vpliva na sposobnost vožnje in upravljanja s stroji. Pri posameznikih lahko, zlasti ob sočasnem uživanju alkohola, zmanjša sposobnost vožnje in upravljanja s stroji, zato vam priporočamo posebno previdnost.

Pomembne informacije o zdravilu
Večje količine kave ali pravega čaja lahko skupaj z zdravilom Plivadon povzročijo nespečnost, razdražljivost ali živčnost. Uporaba zdravila Plivadon skupaj z alkoholnimi pijačami odsvetujemo.
Med dolgotrajno uporabo se lahko pojavi odvisnost. Po prenehanju jemanja se lahko zato pojavi odtegnitveni sindrom. Če imate po prenehanju jemanja zdravila Plivadon kakršnekoli težave, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Zloraba zdravila lahko privede do trajne okvare ledvic!
Zdravilo Plivadon se ne priporoča otrokom mlajšim od 12 let.

Odmerjanje zdravila
Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let: Priporočeni odmerek je 1 do 2 tableti največ trikrat dnevno. Največji priporočeni odmerek je 6 tablet dnevno.

Način uporabe zdravila
Tablete pogoltnite s kozarcem tekočine.
Dolgotrajno zdravljenje z zdravilom Plivadon ni priporočeno.

Blank-slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Zaščitite se pred soncem z Avene Sun, v maju 20% ugodneje!

Zaščitite se pred soncem z Avene Sun, v maju 20% ugodneje!

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem! Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito ...