Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
izbor

Sensilab CeluEnd, gel proti celulitu

CeluEnd gel predstavlja nov pristop pri odpravljanju celulita.
Več...
Pakiranje 150 ml
17,49 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: trebuh, boki, zadnjica, stegna
Simptom: celulit
Zdravje: vlaženje, postava

CeluEnd gel predstavlja nov pristop pri odpravljanju celulita. Inovativna kombinacija ekstraktov listov vinske trte, goji jagod, aronije in aloe vere deluje na celice v najglobljem delu kože in jih na naraven način spodbuja, da vzpostavijo red v kožni strukturi.

Pri hujšanju je še zlasti pomembno nevtralizirati proste radikale, ki se ob izgubi telesne teže sproščajo in delajo škodo v telesu. To storimo prav z antioksidanti. Po uporabi se struktura in prekrvljenost kože vidno izboljšata, koža na predelih, kjer nanašamo gel, pa postane bolj elastična in napeta. 

Izdelek je primeren za vse, ki:

 • opažajo nastajanje pomarančaste kože,
 • imajo pomarančasto kožo že močno razvito,
 • želijo učvrstiti svoje telo in preprečiti nastanek celulita. 

Navodilo za uporabo:
Gel se nanese dvakrat na dan, s krožnimi gibi odspodaj navzgor, na kritične predele telesa – trebuh, stegna, zadnjica. Za še boljše rezultate lahko uporabite masažni pripomoček.

Poleg uporabe izdelkov CeluEnd lahko celulit pomagamo odpraviti tudi, če dovolj pijemo, se redno gibamo in masiramo problematične predele.

Če želite, da bo masaža uspešna in zares prijetna ter učinkovita, je priporočljivo, da se držite nekaj osnovnih pravil. Za masažo si izberite del dneva, ko ste najbolj umirjeni in bo to vaš trenutek, med katerim vas ne bo nihče motil. Masirajte se vsak večer,najmanj 15 do 20 minut, najboljši učinek pa boste dosegli z masažo, ki bo trajala približno 45 minut dnevno. Nikoli se ne začnite masirati s hladnimi ali prepotenimi rokami. Masaža proti celulitu mora biti nežna, prijetna in nikoli boleča. Na predelu trebuha bodite izjemno nežni, noge pa si morate masirati od spodaj navzgor  – v smeri proti srcu. Pomagajte si z eteričnim oljem, ki vam je najbolj všeč. 

Pomembna obvestila:
Samo za zunanjo uporabo. Izdelek ni primeren za osebe, ki so preobčutljive na izdelek oziroma katerokoli njegovo sestavino. Hranite zunaj dosega otrok. Izdelek ni testiran na nosečnicah in doječih materah. Uporabo med nosečnostjo in dojenjem odsvetujemo.

Sestavine (INCI):
Aqua, Isopropyl alcohol, Propylene glycol, Vitis vinifera leaf extract, Lycium barbarum fruit extract, Carbomer, Triethanolamine, Dehydroacetic acid, Aronia melanocarpa fruit juice, Parfum, Aloe barbadensis extract, Disodium EDTA, Tocopherol, Cl 14720.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Poleg površinskih poškodb kože nezaščitena izpostavljenost UV-sevanju povzroči tudi nevidne poškodbe DNK v jedru vsake kožne celice. DNK-kode tvorijo vse gradnike (beljakovine), ki sestavljajo človeško telo, in že najmanjša sprememba te kode lahko povzroči ...