Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
akcija

Somatoline Cosmetic, anti-celulit vrečke

Preverite še ostale izdelke Somatoline v posebni ponudbi.
Somatoline Cosmetic Tretma Anti-Celulit je kozmetična krema, posebej formulirana za zmanjševanje znakov celulita na prizadetih predelih zahvaljujoč BioActive-complex-u.
Več...
Pakiranje 30 x 10 ml
Redna cena 50,75 €
25,38 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: vrečke, krema
Mesto uporabe: stegna, zadnjica
Simptom: celulit
Zdravje: postava, hujšanje

Somatoline Cosmetic Tretma Anti-Celulit je kozmetična krema, posebej formulirana za zmanjševanje znakov celulita na prizadetih predelih zahvaljujoč BioActive-complex-u.

Priporoča se ženskam z vidnim trdovratnim celulitom, s pomarančno kožo in maščobnimi blazinicami ter ženskam, ki iščejo visoko učinkovit proizvod s trajnimi rezultati za problematične dele telesa.

Tretma spodbuja izgorevanje maščob, deluje na lokalizirano maščobo in preprečuje ponovno nastajanje maščobnih celic ter spodbuja odvajanje odvečne tekočine.

Aktivne sestavine:
Vsebuje BioActive-complex, kompleks na podlagi 5% kofeina, Adipoless in Edemine.

Uporaba:
Dnevno nanesite eno vrečko kreme na prizadete predele, masirajte s krožnimi gibi, da se krema bolje vpije, nato predele močneje masirajte od spodaj navzgor.

Po nanosu se čez nekaj minut lahko zazna topli in/ali hladni učinek in rahlo ščemenje, pojavi se lahko začasna rdečica kože. Pojav in intenzivnost morebitnih reakcij, ki izginejo po približno 30 minutah, sta povezana s posameznikovo občutljivostjo in sta znak inovativnega kozmetičnega delovanja tega izdelka.

Opozorila: Samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte izdelka na razdraženo kožo. Preprečite stik z očmi in sluznico. V primeru prekomerne rdečice takoj izperite z obilo mrzle vode. Po uporabi si temeljito umijte roke.

*Kozmetični učinek na preoblikovanje telesa ne vpliva na izgubo teže.

Dodatki / Oprema

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Novo: Enemon Slim&Fit Shake 20% ugodneje!

Novo: Enemon Slim&Fit Shake 20% ugodneje!

Prehranski Shake Enemon Slim&Fit je uravnotežen obrok za zdravo zamenjavo dnevnih obrokov, ali kot nadomestni obrok za nadzor nad telesno težo.   Vsak obrok vsebuje 20 gramov kakovostnih beljakovin, 6 gramov vlaknine in pokrije 1/3 dnevnih potreb (PDV*) po 26-ih vitaminih in ...