Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
akcija

Somatoline Cosmetic, gladilni piling

Preverite še ostale izdelke Somatoline v posebni ponudbi.
Somatoline Cosmetic gladilni piling je kozmetični tretma z učinkom, ki ga lahko primerjamo z mikrodermoabrazijo.
Več...
Pakiranje 600 ml
Redna cena 17,76 €
8,88 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: piling
Mesto uporabe: telo, stegna
Simptom: celulit, ogrci
Zdravje: postava, hujšanje

Somatoline Cosmetic gladilni piling je kozmetični tretma z učinkom, ki ga lahko primerjamo z mikrodermoabrazijo. Koža je prenovljena, gladka in navlažena že od prve uporabe ter je tudi bolj dovzetna za absorbiranje aktivnih sestavin ostalih kozmetičnih tretmajev Somatoline Cosmetic.

Somatoline Cosmetic Gladilni Piling vsebuje BioScrub-complex, naravni aktivni kompleks na bazi morskih soli z delci različnih velikosti in jojobinim oljem in ima trojno delovanje:

  • Obnovi kožo, jo osvobodi mrtvih celic in nečistoč, ki ovirajo dihanje kože in njeno dovzetnost;
  • Zagotavlja višji vnos vlage v kožo in pospešuje penetracijo ostalih kozmetičnih tretmajev;
  • Spodbuja površinsko mikrocirkulacijo zahvaljujoč masaži s pilingom.

Uporaba:

  • Med tuširanjem: Nanesite na mokro kožo. Proizvod vmasirajte s krožnimi gibi. Sperite samo z vodo.
  • Hidromasaža: Proizvod vmasirajte na mokro kožo in se potopite v kad. 
  • Turška kopel/savna: Proizvod vmasirajte na mokro kožo in vstopite v turško kopel ali savno.

Priporočljiva je redna uporaba proizvoda enkrat ali dvakrat tedensko. Po uporabi sperite z vodo, brez uporabe gelov za tuširanje, saj se tako podaljšajo pozitivni učinki proizvoda. Somatoline Cosmetic Gladilni Piling lahko uporabljate kot samostojni kozmetični tretma, uporabljen v kombinaciji z Somatoline Cosmetic tretmaji za preoblikovanje postave predstavlja popoln tretma za preoblikovanje postave

Opozorila: Samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte izdelka na razdraženo kožo. Preprečite stik z očmi in sluznico. V primeru prekomerne rdečice takoj izperite z obilo mrzle vode. Po uporabi si temeljito umijte roke.

*Kozmetični učinek na preoblikovanje telesa ne vpliva na izgubo teže.

A-Derma vam je do konca marca na voljo 20% ugodneje!

A-Derma vam je do konca marca na voljo 20% ugodneje!

V marcu vam ponujamo 20% popusta na priljubljeno dermatološko linijo izdelkov za nego in čiščenje občutljive kože A-Derma. Osnovna aktivna sestavina izdelkov A-Derma je naravni ekstrakt ovsa. Oves je dobro poznana žitarica, ki jo zaradi njenih hranljivih snovi, že dolgo ...