Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
izbor

Steril-O-Med, razpršilo za dezinfekcijo rok - 30 ml

- rok uporabe 07/2017 -

Steril-O-Med je antibakterijsko pršilo za učinkovito dezinfekcijo rok s takojšnjim učinkom.
Več...
Pakiranje 30 ml
4,55 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: roke
Simptom: okužba
Vsebnost: razkužilo
Zdravje: dezinfekcija, umivanje

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Steril-O-Med je antibakterijsko pršilo za učinkovito dezinfekcijo rok s takojšnjim učinkom.

Vsebnost:
aktivni snovi etanol 71g/100g in klorheksidinijev diglukonat 0,28g/100g, ki podaljšuje dezinfekcijo vaših rok, dodani negovalni sestavini pro-vitamin B5 (D-pantenol) in aloe vera pa vaše roke negujeta in osvežita.

Uporaba:
Steril-O-Med razpršilo 5 do 10-krat razpršite na suhe roke in vtirajte, dokler se ne posuši. Uporabljajte po potrebi.

Steril-O-Med razpršilo je dermatološko testirano.

Kdaj in kje uporabljamo izdelke Steril-O-Med?

 • Vsak dan, vedno in povsod, kjer rok ni možno umiti z milom in vodo
 • V šoli, službi, javnih ustanovah oziroma vsepovsod, kjer se zadržuje veliko ljudi
 • Po vsakem stiku z denarjem
 • Po stiku z različnimi površinami (računalniške tipkovnice, telefonske slušalke…)
 • Pred in po rokovanju
 • Pred in po obroku v restavracijah
 • Pred in po uporabi toaletnih prostorov
 • Po vožnji z javnimi prevoznimi sredstvi
 • Po uporabi otroških igral
 • Pred in po obisku v bolnišnicah
 • Na potovanjih
 • Po uporabi dvigal in odpiranju ter zapiranju vrat
 • Pri različnih dnevnih aktivnostih in opravkih

Izdelki Steril-O-Med so sodobna antibakterijska dezinfekcijska sredstva za roke s takojšnjim učinkom. Delujejo na škodljive bakterije in viruse na rokah, zaradi negovalnih sestavin, ki jih vsebujejo pa roke tudi negujejo ter osvežijo. Izdelki Steril-O-Med imajo prijeten vonj in roke se po njihovi uporabi ne lepijo.

Dodatki / Oprema

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Eucerin zaščita pred soncem vam je na voljo 25% ugodneje!

Poleg površinskih poškodb kože nezaščitena izpostavljenost UV-sevanju povzroči tudi nevidne poškodbe DNK v jedru vsake kožne celice. DNK-kode tvorijo vse gradnike (beljakovine), ki sestavljajo človeško telo, in že najmanjša sprememba te kode lahko povzroči ...