Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Naprej
izbor

Yotuel Classic, belilni žvečilni gumi

Yotuel Classic belilni žvečilni gumi z naravnimi encimi in 10% ksilitolom.
Več...
Pakiranje 12 žvečilnih gumijev
1,61 €
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: žvečilni gumi
Mesto uporabe: usta, zobje
Zdravje: ustna higiena

Yotuel Classic belilni žvečilni gumi z naravnimi encimi in 10% ksilitolom.

Naravni ksilitol prispeva k ohranjanju mineralizacije zob in k nevtralizaciji kislin v zobnih oblogah.

Yotuel Classic žvečilni gumiji so namenjeni vsakodnevni higieni ustne votline. S posebno zasnovo žvečilni gumiji Yotuel ne delujejo abrazivno na sklenino.

Yotuel belilni program je celovit program izdelkov za vzdrževanje beline vaših zob in popolno ustno higieno. Belilni program za odstranjevanje obarvanosti zob, zobnih oblog, zobnega kamena in madežev, za preprečitev ponovnega nastanka zobnih oblog in zobnega kamna, nastanka zobne gnilobe ter za zaščito zobne sklenine, dlesni in drugih mehkih tkiv v ustih.

Ne vsebuje sladkorja. Prijeten okus po mentolu.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Koristni učinek se doseže z žvečenjem 1 - 2 žvečilk vsaj 20 minut po jedi ali pitju. Za optimalni belilni in varovalni učinek uporabljajte v kombinaciji z Yotuel zobno kremo in ustno vodo.

Vsebnost:
Hranilne in energijske vrednosti: 185 kcal/100 g

Sestavine:
Sorbitol, gum base, xylitol, dicalcium phosphate, maltitol, aroma, glycerin, titanium dioxide, potassium acesulfame, shellac, papain, carnauba

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Prekomerno uživanje lahko povzroči rahlo nelagodje v prebavilih. Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na fruktozo.

nuMe vam je na voljo 15% ugodneje!

nuMe vam je na voljo 15% ugodneje!

Vsi izdelki nuMe so vam do 28.4.2017 na voljo 15% ugodneje, akcija velja tudi za pakete nuMe. nuMe je prvi korak do tvojega noveja jaza. 360° koncept razvit s strani zdravnika, osebnega trenerja, nutricionista ter life coach-a. nuMe je ustvarjen za moderno žensko, ki želi narediti ...