3. 5. 2018

Alergije? Pomiritev za razdraženo kožo - Eucerin pH5 vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Alergije? Pomiritev za razdraženo kožo - Eucerin pH 5 vam je na voljo 20% ugodneje.

Zadnja dognanja namreč kažejo, da alergeni pelodov, ki povzročajo seneni nahod ne vstopajo v telo samo skozi sluznico ampak tudi skozi kožo. Klinična študija, ko smo jo izvedli na najbolj znani “Univerziteni kliniki za alergijo in astmo:  Charite, Berlin Nemčija” , namreč dokazuje da nega kože s preparati, ki krepijo barierno funkcijo (študija in vivo in in vitro) “zmanjša prodiranje pelodov alergenov v lasne in dlačne folikle za več kot 93% nedovisno od lasnega mešička”. V študiji so bili uporabljeni preparati losjon in krema pH5.  Hkrati so pH5 izdelki tudi nosilci znaka Nemškega združenja za kožo in alergijo.

 

Izdelki Eucerin ph5 so vam na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 16.4. do 30.5.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Študija: Investigations on healthy volunteers and human excised skin in the prevention of pollen allergen penetration into hair follicles using barrier enhancing formulations M. Meinke1 , H. Richter1 , S. Schanzer1 , A. Patzelt1 , W. Sterry1 , A. Filbry2 , K. Bohnsack2 , F. Rippke2 ,  J. Lademann1 1 Department of Dermatology and Allergy, Charité - Universitätsmedizin Berlin, Germany · 2 Beiersdorf AG, Hamburg, Germany.

Akcija je potekla.

Eucerin pH 5 vam je na voljo 20% ugodneje.