22. 5. 2019

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20 do 27. 5. 2019

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. V podjetju Pierre-Fabre to vodo takoj transportirajo v obrat kjer proizvajajo kozmetiko Avene. Termalno vodo prav tako uporabljajo v hidroterapijskih centrih kjer predstavlja osnovo za programe nege občutljive kože.

Dermatološki laboratoriji Avene že več kot 30 let izvajajo raziskave s to termalno vodo, ki je prav tako del številnih kliničnih in farmakoloških raziskav. Termalna voda Avene deluje blažilno in proti-dražilno ter vsebuje sestavine priporočljive za nego najbolj občutljive kože.

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje.*

Koda za popust: Avene20

Kodo vnesete v polje "Imate kupon za popust? Vnesite kodo" v koraku 3 v košarici in vrednost za plačilo naročenih izdelkov Avene se vam bo ustrezno zmanjšala.

*Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popust ne velja za izdekle, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.

Akcija traja od petka 24.5. od 12:00 do ponedeljka 27.5.2019 do 12:00.