19. 2. 2019

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20 poteklo

Avene vikedn - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. V podjetju Pierre-Fabre to vodo takoj transportirajo v obrat kjer proizvajajo kozmetiko Avene. Termalno vodo prav tako uporabljajo v hidroterapijskih centrih kjer predstavlja osnovo za programe nege občutljive kože.

Dermatološki laboratoriji Avene že več kot 30 let izvajajo raziskave s to termalno vodo, ki je prav tako del številnih kliničnih in farmakoloških raziskav. Termalna voda Avene deluje blažilno in proti-dražilno ter vsebuje sestavine priporočljive za nego najbolj občutljive kože.

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje.

Koda za popust: Avene20

Kodo vnesete v polje "Imate kupon za popust? Vnesite kodo" v koraku 3 v košarici in vrednost za plačilo naročenih izdelkov Avene se vam bo ustrezno zmanjšala.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija traja od petka 22.2.2019 od 12:00 do ponedeljka 25.2.2019 do 12:00.

Akcija je potekla.