9. 9. 2018

Lasje so izbrali Dercos, sedaj 25% ugodneje. do 24. 9. 2018

Lasje so izbrali Dercos, sedaj 25% ugodneje.

Vichy Dercos je dermokozmetični strokovnjak za zdrav videz in lepoto las z izdelki, ki se osredotočajo na težave las od lasišča do konic. Izdelki Dercos so dostopni v lekarnah.

Če se soočate z rednim ali občasnim pojavom prhljaja, so prava izbira šamponi Dercos proti prhljaju, ki so testirani pod dermatološkim nadzorom in odstranjujejo 100 % vidnega prhljaja.* Najnovejša inovacija iz laboratorijev Vichy je šampon Dercos Micro Peel, ki deluje proti lepljivemu prhljaju, njegova formula za čiščenje, prilagojena mastnim lasem, pa odstrani nečistoče in poskrbi tudi za lasna vlakna. Po tednu dni uporabe se prhljaj zmanjša, lasje se počasneje mastijo, lasišče pa dobiva zdrav videz. 

Linija za povečanje mase las Densi Solutions je sestavljena iz treh izdelkov, ki poskrbijo za obnovo tankih, redkih in oslabljenih las. Koncentrirana nega Densi Solutions za tanke in redke lase za povečanje gostote las, šampon Densi Solutions za tanke in oslabljene lase in balzam Densi Solutions za tanke in oslabljene lase poskrbijo za mehkejše in vidno močnejše lase.

Če imate občutljivo lasišče, ki ga želite pomiriti in/ali iščete šampone za vsakodnevno, pogosto uporabo, je idealna izbira linija Dercos Sensitive. Gre za pomirjujočo nego za lase s termalno vodo Vichy, ki deluje na tri glavne znake občutljivega lasišča: srbečico, občutek neugodja in zategovanja ter pripomore k mehkim lasem lepega videza.

Dercos Aminexil Clinical 5 je večnamenska nega proti izpadanju las, poživljajoč šampon Dercos proti izpadanju las pa vsebuje aktivno sestavino Aminexil SP94, ki lasem učinkovito vrača vitalnost od korena do konic. 

*Dvotedenski preizkus, redna uporaba – Italija.

Izdelki Vichy Dercos so vam na voljo 25% ugodneje.

Akcija traja od 10.9. do 24.9.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.