Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
1. 2. 2018

Nega las in lasišča Phyto vam je v februarju na voljo 20% ugodneje. poteklo

Nega las in lasišča Phyto vam je v februarju na voljo 20% ugodneje.”

Negovalno kozmetiko za lase Phyto Paris je ustvaril slavni frizer Patrick Alès, ki je delal kot vajenec v pariškem frizerskem salonu in opazil, da je tržišče poplavljeno s kemičnimi preparati, sam pa je bil fasciniran nad močjo narave in trdno verjel, da lahko rastlinski izvlečki pomagajo povrniti naravno lepoto las. Tako je ustvaril prve izdelke Phyto, ki so izjemno učinkovito izboljšali stanje izjemno suhih in uničenih las.

Dandanes tako Phyto zagotavlja čudovite in zdrave lase s pomočjo rastlinskih izvlečkov (95% - 100%), hkrati pa se pri sestavah izogibajo uporabi kemičnih sestavin (parabeni, silikoni, …). Phyto se ponaša z »aktivnimi teksturami izdelkov«, ki zagotavljajo dolgotrajen učinek ter prijetnimi vonjavami, pri čemer vsaka nega las predstavlja čisti užitek.  Zagotovljena je tudi varnost izdelkov, testiranje tako »in vivo« kot »in vitro«, s čimer dosežejo najvišjo stopnjo učinkovitosti, stabilnosti in tolerance. Phyto je znan po svoji embalaži (reciklirano steklo ali aluminij), zaradi katere se zmanjša uporaba konzervansov, ne da bi pri tem ogrozili učinkovitost.

Phyto ritual v 5 korakih: čudoviti lasje so posledica zdravega lasišča, zato je Phyto ustvaril izdelke, ki negujejo lase od korenin do lasnih konic in pri tem spoštujejo ekosistem lasišča ter različne tipe las:

  • 1: korak pred umivanjem las, namenjen intenzivni negi las in lasišča (uporaba na suhih laseh).
  • 2: umivanje las s šamponom, prilagojenim tipu las in lasišča.
  • 3: nanos balzama ali intenzivne globinske maske.
  • 4: nanos nege brez izpiranja po dolžini las ali na konice las.
  • 5: losjon za oblikovanje ali zaščito pričeske.

Izdelki Phyto so vam od 1.2. do 28.2.2018 na voljo 20% ugodneje.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.