5. 7. 2019

Ob nakupu 2 Ideal Soleil izdelkov prejmete darilo: Torbo ali brisačo za na plažo.

Ob nakupu 2 Ideal Soleil izdelkov prejmete darilo: Torbo ali brisačo za na plažo.

*Obvestilo: Trenutno je na voljo le darilna torba. Zaloge brisač so že pošle.

Inovacija iz Vichyja: Vodice za zaščito pred soncem Ideal Soleil.

Laboratoriji Vichy so predstavili inovacijo v svoji znani liniji izdelkov za zaščito pred soncem Ideal Soleil. Priročne vodice za zaščito pred soncem so to pomlad in poletje nepogrešljive na mestnih ulicah ali na plaži. Poletna „must have“ izdelka vsebujeta formuli, ki sta obogateni z mineralizirano vodo Vichy, glicerinom in vitaminom E.

Vodici Ideal Soleil imata zaščitni faktor SPF 30 in sta na voljo v dveh različicah: vodica za zaščito pred soncem, ki je obogatena s hialuronsko kislino in zagotavlja dodatno vlaženje kože, in pa vodica, ki omogoča boljšo zagorelost s pomočjo beta karotena. Imata pomembno skupno zančilnost: zaščita pred UVA in UVB žarki je zdaj še preprostejša.

Priročen in učinkovit zaveznik za vse vrste kože
Vodici Ideal Soleil sta primerni za vse vrste kože, zaradi česar bosta to poletje vaš zaveznik v boju proti škodljivim učinkom sončnih žarkov. Učinkovita kombinacija filtrov in aktivnih sestavin preprečuje znake staranja, kot so gube ter pomanjkanje elastičnosti kože in sijaja. Nanos vodice s pomočjo razpršila zagotavlja stoodstotno prekrivanje in preprečuje razvoj temnih lis na koži obraza. Njuna osvežilna in lahka tekstura pušča kožo navlaženo in bleščečo.

Linija je hipoalergena in preizkušena pod dermatološkim nadzorom.

Ob nakupu 2 Ideal Soleil izdelkov prejmete darilno torbo.

Akcija traja od 5.7.2019 do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.