2. 7. 2019

Ob nakupu Medi-Dyne izdelkov v skupni vrednosti nad 30€ prejmete darilo: 2Toms SportShield.

Ob nakupu Medi-Dyne izdelkov v skupni vrednosti nad 30€ prejmete darilo: 2Toms SportShield.

V podjetju Medi-Dyne verjamemo v učinkovitost, kvaliteto in uporabnost naših izdelkov, saj so razviti v sodelovanju s specialisti za stopala, ortopedi in vrhunskimi športniki, zato smo prepričani, da naše stranke dobijo le najboljše. Z rednim testiranjem zagotavljamo vrhunsko kvaliteto in izjemne proizvode, pri katerih boste opazili takojšnjo razliko.

Medi-Dyne ponuja več kot šestdeset patentiranih izdelkov za krepitev, raztezanje in preprečevanje poškodb.

Učinkovite in dokazane rešitve za lajšanje bolečin vključujejo:

  • Petni vložki Tuli's Classic Heel Cups: izdelani v ZDA,  nudijo doživljenjsko garancijo,  lajšajo bolečine v peti,  stopalu in pri vnetju tetive stopalnega loka, tj. plantarni fasciitis.
  • ProStretch Plus - Raztezajte se kot profesionalni športniki Že več kot 20 let je izdelek ProStretch priljubljen med profesionalnimi športniki, športnimi trenerji in fizioterapevti po vsem svetu. Sedaj ProStretch Plus prinaša tehnološki napredek, ki omogoča lažje in učinkovitejše raztezanje meč, tetiv, tetive stopalnega loka in prstov na nogi.
  • 2Toms proizvodi učinkovito ščitijo pred žulji in odrgninami. Pomirjajo, ščitijo in preprečijo oz. močno zmanjšajo trenje, katero povzroča žulje, odrgnine in draženje kože.
  • Cho-Pat Izdelki Cho-Pat ponujajo neprimerljivo podporo za takojšnje lajšanje bolečin.

Ob nakupu Medi-Dyne izdelkov v skupni vrednosti nad 30€ prejmete darilo: 2Toms SportShield (45 ml).

Izdelek SportShield deluje pod najbolj zahtevnimi pogoji in se ne zdrgne. Uporabljate ga lahko tudi pod potapljaškimi oblačili. SportShield je silikonski izdelek proti drgnjenju, ki ne pušča madežev, ni strupen, ni masten in se lahko uporablja vsak dan. Ne vsebuje izdelkov živalskega izvora.

Akcija traja od 2.7.2019 do razdelitve zalog daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.