23. 4. 2019

Ob nakupu prehranskih dopolnil Femibion prejmete darilo: Tetra plenico.

Ob nakupu prehranskih dopolnil Femibion prejmete darilo: Tetra plenico.

Femibion so prehranska dopolnila z vitamini obliki tablet. Priporoča se uporaba pred zanositvijo in med nosečnostjo do konca 3. meseca nosečnosti. Nosečnice imajo povečane potrebe po nekaterih hranilih, saj z njimi oskrbujejo tudi plod. Posebno skrb je potrebno posvetiti zadostni preskrbi s folati.

Folati (folna kislina in Metafolin) prispevajo k nastajanju krvi in razvoju materinega tkiva med nosečnostjo ter imajo vlogo pri delitvi celic.

Uživanje dopolnil s folno kislino zviša nivo folatov pri nosečnici. Nizek nivo folata pri nosečnici je dejavnik tveganja za okvare nevralne cevi (spine bifide) pri razvijajočem se plodu. Ciljana populacija so ženske v rodni dobi, koristen učinek se doseže z dodatnim dnevnim vnosom 400 μg folne kisline vsaj en mesec pred in do tri mesece po zanositvi. 

Femibion vsebuje 10 dragocenih vitaminov. Sedaj tudi z vitaminom D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema in ima vlogo pri delitvi celic.

Ob nakupu vsakega prehranskega dopolnila Femibion prejmete darilo: Tetra plenico.

Akcija traja od 23.4.2019 do razdelitve daril.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.