24. 1. 2017

Ob nakupu velikega pakiranja izdelka Lactoseven prejmete darilo! poteklo

Ob nakupu velikega pakiranja izdelka Lactoseven prejmete darilo! - Slika 1

Mlečnokislinske bakterije so del običajne črevesne flore vsakega človeka. Mlečnokislinske bakterije imajo pomembno funkcijo pri ohranjanju bakterijskega ravnovesja flore in pri delovanju črevesja.

LactoSeven vsebuje sedem različnih, naravnih, človeku lastnih sevov mlečnokislinskih bakterij (Laktobacili in Bifidobakterije), inulinska vlakna in vitamin D. Vsak sev ima v črevesju specifično metabolno funkcijo, kar pomeni, da je koristno vsakodnevno jemanje tablet Lactoseven. Posebej pa je priporočljiv med potovanji, med zdravljenjem z antibiotiki ter ob spremenjeni prehrani.

Bakterije so zaščitene pred žolčno kislino

Lactoseven vsebuje izbor sedmih sevov mlečnokislinskih bakterij, ki so odporne na žolčno kislino. Mlečnokislinske bakterije so med proizvodnjo zaščitene s posebno Bio-suppor tehnologijo, ki bakterije zaščiti s patentirano mešanico beljakovinskega in polisaharidnega kompleksa. Tehnologija zagotavlja preživetje bakterij med samo izdelavo, shranjevanjem in med prehajanjem skozi želodec. Zaščita tako omogoča, da bakterije žive dosežejo črevo. V črevesju se bakterije vežejo na črevesno sluznico, kjer se razmnožujejo in ustvarjajo širok spekter koristnih mlečnokislinskih bakterij.

Izdelek Lactoseven vam je do razprodaje akcijskih zalog na voljo po posebni ponudbi. Ob nakupu velikega pakiranja prejmete 20 tablet Lactoseven brezplačno.

Akcija velja do razprodaje akcijskih zalog.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Akcija je potekla.