1. 12. 2017

Obdarujte z darilni seti Eucerin, do konca leta 20% ugodneje. poteklo

Eucerin obdaruje praznične nakupe.

Beiersdorf, podjetje, ki stoji za znamko Eucerin, že več kot sto let skrbi za revolucionarne inovacije v formulah za nego kože. Eucerinov oddelek za raziskave in razvoj izdelkov je od vsega začetka neločljivo povezan z dermatološkimi raziskavami. Naša zgodovina sega že več kot stoletje v inovacijah v negi kože

1900 - Eucerit
Leta 1900 je mladi kemik Isaac Lifschütz prijavil patent za emulgator, ki ga je poimenoval Eucerit – po navdihu starogrške besede za »lepi vosek«. Dr. Lifschützev razvoj Eucerita lahko označimo za revolucijo v takratni medicini. Eucerit je bil tehnološka osnova za razvoj prve stabilne emulzije vode v olju. Obenem je bil tudi osnova vseh tedanjih Beiersdorfovih izdelkov.

1998 – Eucerin Q10 krema proti gubam
Prvi izdelek Eucerin s koencimom Q10, ki nudi rešitev za občutljivo kožo, ki se stara. Izdelki Eucerin Q10 pomagajo izboljšati obnavljanje občutljive kože in zmanjšajo globino robnih linij in gub.

2006 - Eucerin Hyaluron-Filler
Ta revolucionarna linija je nastala po navdihu dermatoloških injekcij hialuronske kisline in je ena od najuspešnejših anti-age linij v lekarnah. Izdelki zapolnijo gube s kombinacijo aktivne sestavine hialuronske kisline, ki kožo intenzivno navlaži, da zgladi teksturo površine in zmanjša linije in gube, in saponina, ki stimulira tvorbo koži lastnega hialurona. Na podlagi linije Hyaluron Filler, sta luč sveta ugledali tudi današnji Hyaluron Filler + Elasticity in pa Hyaluron Filler + Volume Lift. Vse 3 linije pokrivajo potrebe boja proti staranju kože obraza za nekaj generacij žensk.

Danes veljamo za eno najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk za nego kože na svetu. In naša predanost naprednim raziskavam in vrhunski kakovosti izdelkov je močnejša kot kdaj koli prej. Vedno začnemo pri koži in se osredotočimo nanjo, z boljšim razumevanjem njene strukture in funkcij pa se veselimo prihodnjega odkrivanja novih aktivnih sestavin in še učinkovitejših izdelkov.

Darilni seti Eucerin so vam na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 18.12. do 31.12.2017  oz. do razprodaje zalog darilnih setov Eucerin.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.