10. 11. 2017

V mesecu novembru vam je kozmetika A-Derma na voljo 20% ugodneje. poteklo

V mesecu novembru vam je kozmetika A-Derma na voljo 20% ugodneje. - Slika 1

V novembru vam ponujamo dermatološko linijo izdelkov za nego in čiščenje občutljive kože A-Derma 20% ugodneje.

Aktivna dermatološka nega A-Derma je linija izdelkov za nego in čiščenje občutljive kože, katere osnovna aktivna sestavina je naravni ekstrakt ovsa. Oves je dobro poznana žitarica, ki jo zaradi njenih hranljivih snovi, že dolgo uporabljajo. Moko iz ovsa so že včasih uporabljali v kopelih in oblogah proti suhi koži ter za blažitev srbečice in draženja. V laboratorijih A-Derma so izbrali Rhealba oves, posebno vrsto "belega" zdroba, ki je dodatno obogaten s polifenoli in ima posebne značilnosti:

  • visoka koncentracija aktivnih sestavin,
  • visok izkoristek zrna in
  • hitra rast (3 mesece) na suhem in toplem področju, kar zmanjšuje tveganje za glivične okužbe rastline na minimum in zato ni potrebna uporaba pesticidov in herbicidov.

Zgodovina dokazuje, da so Laboratoriji A-Derma kožo vedno povezovali z naravo, strokovno dermatološko znanje pa z raziskovanjem sveta rastlin. Izdelki A-Derma, ki so jih ustvarili Laboratoriji Pierre Fabre, se razvijajo in širijo znotraj sveta stroge dermatološke kulture. S podporo proizvodne verige Pierre Fabre Phytofilière se je pridobilo ekspertno znanje o izrednih kvalitetah redke rastline, Rhealba ovsa.

Akcija traja od 30.10. do 30.11.2017.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.