18. 6. 2018

Vichy Aqualia Thermal vam je na voljo 20% ugodneje, ob nakupu pa prejmete še LRP darilo. poteklo

Vichy Aqualia Thermal vam je na voljo 20% ugodneje.

Mineralizirana termalna voda Vichy je v osrčju izdelka Vichy Aqualia Thermal: prihaja iz področja francoskih vulkanov ter vsebuje približno 15 mineralov. Znanstveno je dokazano, da pomaga krepiti obrambno sposobnost kože pred zunanjimi škodljivimi učinki.

Navdihnjena z izotoničnimi raztopinami za globinsko vlaženje. Prva Vichyjeva linija, ki združuje mineralizirano termalno vodo Vichy, rastlinski sladkor in hialuronsko kislino naravnega izvora, ki krepi, uravnava ter ohranja vlaženje kože.

Učinkovitost: Koža je v trenutku osvežena, navlažena in zaščitena pred sprijemanjem onesnaženih delcev. 48-urno vlaženje. Drobne linije so videti zaglajene.

Vsebuje 97 % sestavin naravnega izvora.* Formula je hipoalergena, preizkušena pod dermatološkim nadzorom. Preizkušeno v ekstremnih temperaturnih pogojih. 

* Preostali 3% zagotavljajo senzorične lastnosti in zaščito. 

Vichy Aqualia Thermal vam je na voljo 20% ugodneje, ob nakupu pa prejmete še LRP darilo: Effaclar Duo (+) (2 ml) ter Effaclar gel (7 ml).

Akcija traja od 18.6. do 2.7.2018.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.