izbor

A-Cerumen, raztopina za higieno ušes v ampulah

Raztopina za učinkovito raztapljanje zamaškov iz ušesnega masla, za preprečevanje njihovega nastanka ter redno higieno ušes.
Več...
Pakiranje
10,10€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: viale
Mesto uporabe: ušesa
Oznaka: ušesno maslo, sluh
Zdravje: čiščenje

Medicinski pripomoček

Raztopina za učinkovito raztapljanje zamaškov iz ušesnega masla, za preprečevanje njihovega nastanka ter redno higieno ušes.

A-Cerumen je izredno učinkovita vodna emulzija s tremi površinsko aktivnimi snovmi. Preizkus na preiskovancih je dokazal popolno odstranitev ušesnega masla pri 76 % preiskovancev po 4 dnevih uporabe raztopine A-cerumen (pri uporabi parafinskega olja je ta odstotek le 24).

A-Cerumen raztopine je primerna za odrasle in otroke stare več kot 6 mesecev, po navodilu zdravnika tudi za novorojenčke in dojenčke.

Deluje že v minuti. Za redno higieno uporabite 2-krat na teden. Pri ušesnih zamaških uporabite zjutraj in zvečer 3 do 4 dni zapored.

Raztopina navlaži in raztopi zamaške iz ušesnega masla. Po odstranitvi zamaška se ponovno vzpostavi naravno izločanje ušesnega masla, ki ščiti sluhovod.

Vsebuje površinsko aktivni snovi rastlinskega izvora (natrijev acil sarkozinat in sladkorni ester), sredstvo za vzdrževanje vlage in podlago.

Ne uporabljajte pri predrtem bobniču, pri ušesnih okužbah, vstavljenih ušesnih cevkah ali preobčutljivosti za katerokoli sestavino.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...