izbor

Abena, gel za dezinfekcijo rok na osnovi 85% etanola (600 ml)

Gel za razkuževanje rok na osnovi 85% etanola. Izdelan na osnovi 85% etanola. Učinkovito uničuje 99,999% najpogostejših bakterij v 30 sekundah. Biocidni proizvod.
Več...
Pakiranje
9,31€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tekočina, zaščitna oprema
Mesto uporabe: roke
Vsebnost: razkužilo
Zdravje: zaščita

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Izdelan na osnovi 85% etanola, na voljo v različnih pakiranjih in volumnih. Učinkovito uničuje 99,999% najpogostejših bakterij v 30 sekundah. Učinkovit za mikobakterije in koronaviruse. Sestava alkohola zagotavlja optimalno razkuževanje učinek brez draženje kože. 85% etanol z glicerinom, za dezinfekcijo rok in zapestja.

Brez barvil ali parfuma. Brez konzervansov. 

Uporaba:
Vtirajte 2-5ml gela v kožo rok in zapestja vsaj 30 sekund oz. Dokler se popolnoma ne vpije v kožo. Ne pušča občutka lepljivosti. Glicerin zaščiti kožo in uravnava naravno vlažnost kože.

Opozorila:
Zelo vnetljiv izdelek. Hranite izven dosega otrok. Hranite stran od virov vžiga – prepovedano kajenje. 

Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se predelom okoli oči in sluznice.

Shranjevanje:
Shranjujte suho pod stabilnimi temperaturami. Hranite stran od neposredne sončne svetlobe. Hraniti v hladnem in dobro prezračenem prostoru, v tesno zaprtih posodah, stran od virov vžiga, toplote in neposredne sončne svetlobe. Hraniti zunaj dosega otrok.

Lastnosti:
Glicerin preprečuje izsušitev kože. Preizkušen v skladu z en1500, en14476. Ustreza danskemu standardu ds 2451-2 (nacionalni danski standard za higieno rok) po mnenju državnega inštituta (cei) je primeren za dezinfekcijo rok v zdravstvenem sektorju. 

Sestavine:
Alcohol (ethanol), aqua, isopropyl alcohol, glycerin, carbomer aminomethyl propanol.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin Črni petek na Lekarnar.com - Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo 30% ugodneje.

Eucerin Črni petek na Lekarnar.com - Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo 30% ugodneje.

Eucerin Črni petek na Lekarnar.com - Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo 30% ugodneje. Akcija bo potekala v času od 25.11. do 28.11. 2021. Akcija ne velja za izdelke, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...