izbor

Abena, gel za dezinfekcijo rok na osnovi 85% etanola (600 ml)

Gel za razkuževanje rok na osnovi 85% etanola. Izdelan na osnovi 85% etanola. Učinkovito uničuje 99,999% najpogostejših bakterij v 30 sekundah. Biocidni proizvod.
Več...
Pakiranje
9,77€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tekočina, zaščitna oprema
Mesto uporabe: roke
Vsebnost: razkužilo
Zdravje: zaščita

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Izdelan na osnovi 85% etanola, na voljo v različnih pakiranjih in volumnih. Učinkovito uničuje 99,999% najpogostejših bakterij v 30 sekundah. Učinkovit za mikobakterije in koronaviruse. Sestava alkohola zagotavlja optimalno razkuževanje učinek brez draženje kože. 85% etanol z glicerinom, za dezinfekcijo rok in zapestja.

Brez barvil ali parfuma. Brez konzervansov. 

Uporaba:
Vtirajte 2-5ml gela v kožo rok in zapestja vsaj 30 sekund oz. Dokler se popolnoma ne vpije v kožo. Ne pušča občutka lepljivosti. Glicerin zaščiti kožo in uravnava naravno vlažnost kože.

Opozorila:
Zelo vnetljiv izdelek. Hranite izven dosega otrok. Hranite stran od virov vžiga – prepovedano kajenje. 

Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se predelom okoli oči in sluznice.

Shranjevanje:
Shranjujte suho pod stabilnimi temperaturami. Hranite stran od neposredne sončne svetlobe. Hraniti v hladnem in dobro prezračenem prostoru, v tesno zaprtih posodah, stran od virov vžiga, toplote in neposredne sončne svetlobe. Hraniti zunaj dosega otrok.

Lastnosti:
Glicerin preprečuje izsušitev kože. Preizkušen v skladu z en1500, en14476. Ustreza danskemu standardu ds 2451-2 (nacionalni danski standard za higieno rok) po mnenju državnega inštituta (cei) je primeren za dezinfekcijo rok v zdravstvenem sektorju. 

Sestavine:
Alcohol (ethanol), aqua, isopropyl alcohol, glycerin, carbomer aminomethyl propanol.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€. Akcija poteka od 28. 11. do 14. 12. 2022.