Abena, vlažne rokavica za nego pri inkontinenci (4 rokavice)

Impregnirane vlažne rokavice Abena za anogenitalno nego vsebujejo 3% dimetikon. Namenjeni so čiščenju perinealnega predela, kožo ščitijo pred vplivom urina in blata.
Več...
Pakiranje 4 rokavice
2,59€

Vsebnost dimetikona občutno zmanjša možnost nastanka inkontinenčnega dermatitis in pomaga vzdrževati zdravo kožo.

Izdelek 3-v-1: čiščenje, nega, zaščita kože Rokavice za umivanje so močne, se ne trgajo, v stiku s kožo pa so mehke in ne ustvarjajo nepotrebnega dodatnega trenja. Posebna struktura rokavice pomaga pri čiščenju in odstranjevanju nečistoč s kože na koži prijazen način. Rokavice so prepojene  z losjonom, ki vsebuje čistilne in vlažilne sestavine. So dermatološko testirane.

Uporaba:
Če je potrebno najprej odstranite s kože prisotno blato s suho krpico za enkratno uporabo, nato pa nežno očistite kožo v perinealnem predelu z umivalno rokavico. Rokavica se lahko uporabi na obeh straneh. Po uporabi zavrzite umivalno rokavico.

Velikost rokavice: 15x22 cm
pH= 4-5

Sestavine (INCI):
Aqua, Propylene Glycol, PEG-12 Dimethicone (3%), Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Aloe Barbadensis, Polysorbate 20, Phenylpropanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve zalog daril.  Brezplačno dostavo vam bo Lekarnar.com upošteval v koraku 3. v košarici (Izbira plačila): Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve ...