Abena, vlažne rokavica za nego pri inkontinenci

Impregnirane vlažne rokavice Abena za anogenitalno nego vsebujejo 3% dimetikon. Namenjeni so čiščenju perinealnega predela, kožo ščitijo pred vplivom urina in blata.
Več...
Pakiranje 4 rokavice
2,59€

Vsebnost dimetikona občutno zmanjša možnost nastanka inkontinenčnega dermatitis in pomaga vzdrževati zdravo kožo.

Izdelek 3-v-1: čiščenje, nega, zaščita kože Rokavice za umivanje so močne, se ne trgajo, v stiku s kožo pa so mehke in ne ustvarjajo nepotrebnega dodatnega trenja. Posebna struktura rokavice pomaga pri čiščenju in odstranjevanju nečistoč s kože na koži prijazen način. Rokavice so prepojene  z losjonom, ki vsebuje čistilne in vlažilne sestavine. So dermatološko testirane.

Uporaba:
Če je potrebno najprej odstranite s kože prisotno blato s suho krpico za enkratno uporabo, nato pa nežno očistite kožo v perinealnem predelu z umivalno rokavico. Rokavica se lahko uporabi na obeh straneh. Po uporabi zavrzite umivalno rokavico.

Velikost rokavice: 15x22 cm
pH= 4-5

Sestavine (INCI):
Aqua, Propylene Glycol, PEG-12 Dimethicone (3%), Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Aloe Barbadensis, Polysorbate 20, Phenylpropanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

Pri občutljivi koži je poleg obnavljanja zunanje pregrade bistvenega pomena tudi ohranjanje njene mikrobiotične pregrade – nevidne pregrade, ki naravno ščiti kožo, da bi zmanjšala njeno občutljivost. To je vloga prebiotikov. LRP Toleriane Sensitive, nega za občutljivo kožo (40 ml)Vlaži kožo 48 ...