Abena Abri Form Premium Large Extra L3, hlačne predloge - plenice (20 predlog)

Hlačne predloge Abri- Form Premium Large extra, L3, so primerne za osebe s težko ali zelo težko urinsko ali mešano inkontinenco.
Več...
Pakiranje 20 predlog
15,23€

Abri­Form Premium hlačne predloge omogočajo visoko udobje in zračenje kože ter s tem manjšo možnost iritacij kože. Zunanja zaščitna plast omogoča nižjo vlago ter nižjo temperaturo pod hl. plenico, kar zmanjša možnost razvoja poškodbe kože zaradi trenja in razvoja bakterij.  Imajo prožne trakove za večkratno zapenjanje, indikator vpojnosti, odour sistem preprečuje nastanek neprijetnega vonja, dvojne elastične niti v razkoraku za boljši oprijem ter triplastno vpojno jedro. Hlačne predloge  so dermatološko testirane, ne vsebujejo latexa, klora, nobenih dišav in losionov ter pigmentov težkih kovin.

Dermatološko testirane, FSC certifikat, zračna BTBS (breathable textile back sheet) folija po celi površini, ne vsebujejo latexa, stranske zaščite pred iztekanjem, odor system = nevtralizator neprijetnega vonja,  Top dry = preprečuje povratek tekočine nazaj proti koži,  zagotavlja suho stično plast plenice s kožo, indikator vpojnosti  z gradacijsko shemo.

Abri-Form je vrhunski izbor hlačnih plenic za težko do zelo težko stopnjo inkontinence. Popolnoma zračne in anatomsko oblikovane hlačne plenice zagotavljajo 360-stopinjsko zaščito pred iztekanjem in optimalno prileganje. Vsi izdelki so opremljeni s pregradami proti iztekanju in so elastični v predelu izreza za noge, izbrani izdelki pa imajo tudi vdelane prečne pregrade. Kombinacija različnih pregrad in elastike omogoča popolno zaščito pred iztekanjem po celem izdelku. Izdelki so opremljeni s sistemom Top-Dry, ki zagotavlja suho površino tudi po večkratnem uriniranju in ohranja celovitost kože. Učinkovita tehnologija jedra omogoča hitro vpijanje in visoko zmogljivost. Sistem za preprečevanje neprijetnega vonja nevtralizira neprijetne vonjave. Zelo kakovostni prožni kombinirani trakovi z dvojno funkcijo zapiranja zagotavljajo najboljše prileganje in preprosto prilagajanje. Indikator vpojnosti z gradacijsko lestvico usmerja uporabnika in negovalca k izdelku z ustrezno stopnjo vpojnosti in pomaga pri menjavanju izdelka. Dermatološko testirani izdelki so označeni z nordijskim znakom za okolje.

Abri-Form Premium Large Extra L3 hlačne predloge - plenice glavne lastnosti:

 • Vpojnost: 3400 ml
 • Obseg: 100-150 cm
 • Pakirano: 20 kom v zavitku.
 • So medicinski pripomoček razreda I
 • 100 % zračnost za zdravo kožo in čim večje udobje
 • 360-stopinjska zaščita pred iztekanjem – pregrade in elastika po celem izdelku zagotavljajo odlično tesno prileganje in preprečujejo iztekanje.
 • Sistem Top-Dry za suho površino, da zaščitite kožo

Uporaba:
Hlačne plenice za težko do zelo težko stopnjo inkontinence. Hlačne plenice prepognite po dolžini, tako da je spodnja stran obrnjena navzven. Hlačno plenico namestite od spredaj nazaj. Razprite sprednji del in ustvarite obliko čaše med nogami. Za čvrsto in udobno prileganje pričvrstite spodnja trakova na obeh straneh in nato še zgornja trakova diagonalno navzdol. 

Sestava:
SAP, ECF celuloza, netkan material, PP, elastan, BTBS zračna zunanja folija, PE, smola, prožni stranski trakovi.

Shranjevanje:
Shranite na suhem mestu, pri sobni temperaturi, brez sončne svetlobe.

Navodila za odstranjevanje izdelkov:
Odvrzite med gospodinjske odpadke.

Navodila za odstranjevanje embalaže
Lahko se reciklira ali sežge.

Proizvajalec: ABENA DANSKA
Uvoznik: ABENA-HELPI d.o.o.

Druge velikosti

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 12. 8. do 15. 8. 2022. Elenatal filmsko obložene tablete - Elenatal je prehransko dopolnilo za uporabo pred zanositvijo in do 12. tedna nosečnosti. Multivitaminski pripravek vsebuje količine ...