Abri-Man Premium Formula 1, predloge za lažjo inkontinenco

Abri-Man Premium Formula1 predloge predstavljajo rešitev za moške, ki se srečujejo z manjšimi težavami z uhajanjem urina.
Več...
Pakiranje 14 predlog
3,79€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: mokrenje
Zdravje: zaščita, moški

Medicinski pripomoček

Abri-Man Premium Formula1 predloge predstavljajo rešitev za moške, ki se srečujejo z manjšimi težavami z uhajanjem urina. Vpojnost predlog Abri Man Premium Formula 1 je 450 ml. Abri-Man predloge se enostavno pritrdijo na perilo s samolepilnim trakom nameščenim na zunanji strani predloge.Uporabljajo pa se lahko tudi v kombinaciji s pričvrstilnimi hlačkami Abri-Man Fix ,ki so oblikovane prav za nošenje Abri-Man predlog.

● zračna Premium zaščitna folija je mehka in diskretna ter omogoča dobro zračenje kože in s tem manjšo možnost nastanka težav s kožo

●Mehke,udobne zaščitne obrobe preprečujejo iztekanje urina●Predloge se prilagodijo moški anatomiji ter zagotavljajo optimalno udobje in zaščito.

● Odour sistem zmanjša nastanek neprijetnih vonjav.

● Top Dry zaščitna plast omogočata hitro disperzijo tekočine in s tem suho zgornjo plast,ki je v stiku s kožo.

Video predstavitev uporabe:

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...