Abri Soft pralna posteljna podloga s stranskimi zavihki - 75 x 85 cm (1 podloga)

Abri-Soft pralna posteljna podloga z držali, velikosti 75 cm x 85 cm, ima vrhnjo plast narejeno iz tkanega poliestra, ki zagotavlja hitro vpijanje in ohranja kožo suho.
Več...
Pakiranje 1 podloga
15,38€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge
Oznaka: mokrenje
Zdravje: zaščita

Abri-Soft pralna posteljna podloga z držali, velikosti 75 cm x 85 cm, ima vrhnjo plast narejeno iz tkanega poliestra, ki zagotavlja hitro vpijanje in ohranja kožo suho. Kompaktno vpojno jedro in tkani poliester omogočata ohranjati zgornjo površino podloge, na kateri bolnik leži, suho, kar pripomore k manjši možnosti poškodb kože zaradi vlage. Poliuretan, vezan na mehak poliester, v spodnjih plasteh podloge tvori nepropustno plast, s čimer preprečuje iztekanje in ohranja podlago suho.

Abri-Soft pralna posteljna podloga se lahko do 300-krat opere v pralnem stroju pri 95 °C in se lahko z blagim programom suši tudi v sušilnem stroju. Je alternativa podlogam za enkratno uporabo.

Lastnosti:

  • Idealne za dodatno zaščito postelj in stolov.
  • Nudijo veliko udobje, se ne gubajo pod pacientom.
  • Imajo površino z edinstveno zgradbo. Brez različnega krčenja plasti pri pranju.
  • Mehka vrhnja plast iz tkanega poliestra, ki zagotavlja hitro vpijanje in ohranja kožo suho.
  • PU ali PVC preprečujeta iztekanje na vzmetnico.
  • Udobne zaradi različnih vpojnih plasti.
  • Lahko jih perete na 95 °C in sušite v sušilnem stroju pri srednji temperaturi.
  • Lahko jih operete več kot 300-krat.
  • Posamezno pakiranje.
  • Alternativa podlogam za enkratno uporabo.

Izdelki Abri-Soft za zaščito postelje pomembno prispevajo k izboljšanju kakovosti nege in zaščite postelj ter stolov. Podloge in zaščitne rjuhe linije Abri-Soft podjetja Abena zvišujejo stopnjo higiene, izdelki pa so primerni tudi za različne vrste postopkov, npr. nego ran, jemanje krvi ali menjanje mavca. Uporaba teh izdelkov zelo zmanjša stroške pranja.

Abena ponuja Abri-Soft pralne posteljne podloge, ki predstavljajo odlično in ekonomično rešitev za dodatno zaščito postelje pri posameznikih z inkontinenco ali v času nege. Zaradi posebne zgradbe vpojnega jedra, kjer je več plasti združenih v eno, se pralne podloge pod uporabnikom ne mečkajo in tako omogočajo najvišjo stopnjo udobja.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...