izbor

Abri-Soft, pralna posteljna podloga velikosti 75 x 85 cm - brez zavihkov (1 kos)

Abri-Soft pralna posteljna podloga, velikosti 75 x 85 cm, vrhnja plast je narejena iz tkanega poliestra, ki zagotavlja hitro vpijanje in ohranja kožo suho.
Več...
Pakiranje 1 kos
15,15€

Abri-Soft pralna posteljna podloga velikosti 75 x 85 cm - brez zavihkov glavne lastnosti:

  • Pralna vpojna podloga
  • Izboljšano udobje uporabnika
  • Mehka in udobna površina
  • Potrdilo OEKO-TEX
  • Zračen material
  • Zadrži tekočino
  • Prenese najmanj 100 ciklov pranja
  • Rok uporabnosti 5 let
  • Izdelek omogoča zračenje kože.

Kompaktno vpojno jedro in tkani poliester omogočata ohranjati zgornjo površino podloge na kateri bolnik leži, suho, kar pripomore k manjši možnosti poškodb kože zaradi vlage. Poliuretan vezan na mehak poliester v spodnjih plasteh podloge tvori nepropustno plast, s čimer preprečuje iztekanje in ohranja podlago suho.

Abri-Soft pralna posteljna podloga se lahko do 300 X opere v pralnem stroju pri 95 °C in se lahko z blagim programom suši tudi v sušilnem stroju. So alternativa podlogam za enkratno uporabo. Na videz in otip je podobna običajni rjuhi: diskretna, brezšumna in udobna.

Vpojnost 2000 ml.

Lahko se opere najmanj 365-krat pri 95 °C in prenese sušenje v sušilnem stroju.

Navodila za uporabo/nanašanje:
Podlogo morate položiti na vzmetnico z modro stranjo navzdol. Poskrbite, da je podloga popolnoma poravnana. Za optimalno zaščito je treba izdelek pred uporabo oprati.

Navodila za shranjevanje:
Shranite na suhem mestu, pri sobni temperaturi, brez sončne svetlobe.

Navodila za odstranjevanje:
Izdelka Odvrzite med gospodinjske odpadke.

Proizvajalec: Abena int.A/S Danska.
Dobavitelj: Abena-Helpi d.o.o.

Oznaka OEKO-TEX, znana tudi kot »Zaupanje v tkanino«, je oznaka za zdravje in okolje, ki se uporablja po vsem svetu. Ta certifikat zagotavlja, da tkanina ne vsebuje snovi, ki škodujejo zdravju ali okolju.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava*. Od 25. 11. do 27. 11. vam bodo kar 30 % ugodneje na voljo tudi izbrani paketi La Roche-Posay in Vichy (klik)  Akcija poteka od 25. ...