Accu-Chek Softclix 2, sprožilna naprava (1 naprava)

Posebnost sprožilne naprave Accu-Chek Softclix Plus je ena tipka, s katero se sprožilno napravo napne, sproži in odvrže lanceta.
Več...
Pakiranje 1 naprava
17,00€

Posebnost sprožilne naprave Accu-Chek Softclix Plus je ena tipka, s katero se sprožilno napravo napne, sproži in odvrže lanceta.

Udobno vrtenje številčnice za nastavitev globine vboda. Izbirate lahko med 11 različnimi globinami vboda in tako sprožilno napravo prilagodite svojemu tipu kože. S tem se pri vbodu izognemo dotiku z živčnimi končiči, kar zmanjša bolečino.

Sprožilna naprava Accu-Chek Softclix Plus ima edinstveno tehnologijo, ki z gibom linearnega drsenja minimizira nihanje lancete. Ta lahko kožo raztrga in povzroči nepotrebno bolečino. Kratek čas potega lancete nazaj zmanjšuje bolečino, ker je skrajšano trajanje stika lancete z živčnimi končiči. Brez učinka »odboja«, odkar držalo lancete vodi gib, s katerim omogoča počasno ustavitev lancete, preden jo potegne nazaj. To znatno zmanjša pritisk tresljajev, ki bi jih povzročila lanceta z nenadno ustavitvijo.
 
Patentirana tehnologija »Clixmotion« je princip dvojnega vodenja gibanja lancete, kar pomeni da sta oba giba lancete naprej in nazaj natančno nadzorovana, zato je postopek brez bolečin in preprečuje nepotrebne tresljaje.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 26.2. do 8.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.